Pamukkale Belediyesi Korucuk Mahallesini Asfaltlıyor

Pamukkale Belediyesi Korucuk Mahallesini Asfaltlıyor

Pamukkale Belediyesi, Korucuk mahallesi sakinlerine daha önce verdiği bir sözü daha yerine getirerek yol yapım ve asfaltlama çalışmasını başlattı.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Korucuk Mahallesi sakinlerine daha önce verdiği bir sözü daha yerine getirerek yol, asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını başlattı.

Başkan Gürlesin kısa önce 68 mahalleye sürdürdüğü ziyaretlerine Korucuk Mahallesi ile devam etti. Mahalle sakinleri, mahalledeki yolların düzenlenmesini istedi.

Başkan Gürlesin de, beklentiler doğrultusunda imar planına uygun olarak çalışmaların bir an önce başlatılması talimatını verdi. Fen İşleri Müdürü Cengiz Akcam da Korucuk için yapılacakları belirleyip yol işine hız vererek arazide uygulamaya geçti. Başkan Gürlesin de yol yapım, asfaltlama ve kaldırım imalatlarını yerinde inceleyerek, Fen İşleri Müdürü Akcam’a yapılacakları aktardı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Gürlesin, şöyle dedi:

‘Mahallelerimizi tek tek dolaşıyoruz. Bu kapsamda Korucuk Mahallemize de geçmiş ve buradaki vatandaşlarımızın isteklerini almıştım. Beklentiler doğrultusunda arkadaşlarımızı görevlendirdim ve çalışma başlattık. Bugüne kadar yapılan çalışmalar kapsamında imar planına uygun olarak yol, alt yapısı asfalt imalatına hazır hale getirildi. Gerekli dolgu ve kazı işlemi tamamlandı. Asfaltla birlikte kaldırım imalatı da yapılacak. Buradaki tüm imar yollarını asfaltlayacağız ve kullanıma açacağız. Çalışmalar, Mart ayı sonu gibi tamamlanacak. Korucuk Mahallesi imalat alanımız yaklaşık 15 km’dir. Çalışmalarda, 40 bin ton temel, 9 bin ton asfalt ve 8 bin bordur ile 32 bin m2 parke imalatı gerçekleştirilecektir. Kaldırımlarıyla birlikte hizmet verecek yolumuz şimdiden Korucuk Mahallesi sakinlerine hayırlı olsun.’

Bu arada, yol yapım çalışmaları, Denizli Pamukkale yolu ikiye ayıran mahalleyi alt geçit aracılığıyla bağlayacağından ayrı bir önem taşıyor.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.