Pamukkale Belediyesi Vezne Sayısını Artırdı

Pamukkale Belediyesi Vezne Sayısını Artırdı

Pamukkale Belediyesi, YSE kavşağındaki belediye ana binasının yanı sıra ilçe halkının kolay ulaşımla ödemelerini yapabilmesi için vezne noktalarını artırdı. Atatürk Caddesi’ndeki ek bina başta olmak üzere Pamukkale Belediyesi’nin Gölemezli ve Gözler Mahal

A+A-

320 bin nüfusa sahip Pamukkale Belediyesi, 68 mahallesi ve bir uçtan bir uca 75 kilometrelik mesafesiyle Denizli’nin en büyük ilçesi konumunda. Büyük bir alana hizmet götüren Pamukkale Belediyesi, çalışmalarında ve işleyişinde hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. YSE kavşağında bulunan ana belediye hizmet binasının yanı sıra Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının kolay ulaşımla ödemelerini sağlamak için de ödeme veznelerini artırdı. Atatürk Caddesi’ndeki ek binası başta olmak üzere ilçeye en uzak mahallesi olan Gözler’de ve Gölemezli’de ödeme vezneleri hizmete açıldı. Bu vezneler sayesinde hem şehir merkezinde hem de mahallelerde vatandaşlar ödemelerini kolayca yapabilecek. Ayrıca vatandaşlar, tüm PTT şubelerinden ve Halk Bankası şubelerinden ödemelerini de yapabiliyor. Bu ödeme olanaklarının yanı sıra Pamukkale İlçe halkı,  www.pamukkale.bel.tr resmi web sitesinden e-belediye uygulamasından borçlarını ödeyebiliyor.

 

5 TAKSİT İMKANI

Pamukkale Belediyesi, ödemeler noktasında önemli bir kolaylığı da ilçe halkına sunuyor. 30 Kasım’a kadar WORLD ve PARAF kart özelliği bulunan kredi kartlarına, vade farksız ve komisyon ödemeden 5 taksit imkanı sunuluyor.

 

KOLAY ULAŞIM ÖNEMLİ

Belediyecilik anlamında Pamukkale İlçe halkına en iyi hizmeti vermek için tüm imkanları kullandıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “320 bin nüfuslu ilçemiz 68 mahallesi ile çok geniş bir alana sahip. Pamukkale Belediyesi olarak ta ilçemizi modern bir yapıya ulaştırmak için üst yapıdan park alanlarına ve diğer tüm ihtiyaçların giderilmesi noktasında seferberlik içindeyiz. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerden yaşlılara, eğitimden sağlığa, öğrenci odaklı sosyal projelerden kültür ve sanatsal etkinliklere çok geniş bir kapsamda sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışıyoruz. Tüm bu çalışmalarımızın yanı sıra bu kadar geniş bir alanda ilçe halkımızın kolay ulaşımla emlak ile çevre temizli vergilerini ödemelerini sağlamak için vezne sayımızı da artırdık. Ana hizmet binamızın yanı sıra Atatürk Caddesi’ndeki ek binamızda ve Gölemezli ve Gözler Mahallelerimizde veznelerimiz hizmet veriyor. Bu veznelerimiz yanı sıra diğer ödeme seçenekleriyle, vatandaşlarımıza birçok olanak sunuyoruz. Yeni hizmete giren veznelerimizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.