Pamukkale Belediyesi Yine Vatandaşı Düşündü

Pamukkale Belediyesi Yine Vatandaşı Düşündü

Pamukkale Belediyesi, tahakkuk-tahsilat ve beyan sureti vermek gibi işlemleri için belediyeye gelip zaman kaybetmelerini engellemek için, Tapu Kadastro Müdürlüğü’ne vezne kuruldu.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, vatandaşların pek çok işlemleri için belediye gelip zaman kaybetmelerine engel olmak için, Tapu Müdürlüğü içinde vezne kurup yeni bir hizmet noktası oluşturduklarını dile getirdi.

Pamukkale Belediyesi, vatandaşlara bir kolaylık daha sağlayıp, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki Tapu Kadastro Müdürlüğü içinde vezne kuruldu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Tapu Kadastro Müdürlüğü’nde işlemlerini tamamlayan vatandaşların daha sonra belediyq1eyle alakalı bölümleri çözmek için belediyeye gitmek durumunda kalındıklarını, kendilerinin hizmet anlayışlarının, vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak ve standardını yükseltmek olduğunu, bu sebeple Tapu Kadastro Müdürlüğü içindeki yeni hizmet noktası ile vatandaşların belediyeye gelmeden işlemlerini yapacaklarını dile getirdi.

Beğenildi

Kısa zamanda ilçe halkının takdirini toplayan uygulamayla vatandaşlar pek çok işlemlerini buradan yapmaya başladı. Tapu Müdürlüğü’nde ki, haftanın 5 günü, mesai saatleri içinde hizmet edecek olan Pamukkale Belediyesi hizmet noktasında, emlak vergisi, rayiç bedel, tahakkuk işlemleri, çevre temizlik vergisi (ÇTV) ve ilan-reklam vergi ödemeleri ilçe belediyesine gidilmeden ödenebiliyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.