Pamukkale Belediyesi'nden Farkındalık Günü

Pamukkale Belediyesi'nden Farkındalık Günü

Pamukkale Belediyesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebeti ile yine farkındalık ortaya koyacak bir program düzenledi.

A+A-

Çevre ile alakalı örnek projeler hazırlayan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Dünya Çevre Günü için de farkındalık yaratacak pek çok etkinliğin yapılacağını dile getirdi.

 

Gelecek nesillere daha temiz ve yeşil bir Pamukkale bırakmak için ilçede başlatılan tüm projelerde çevreye duyarlılığın ön planda tutulduğu Pamukkale Belediyesi’nde Dünya çevre gününe özel bir programın düzenlendiği öğrenildi. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çocuklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çevre ile alakalı konulara her daim önem verdiklerini ve çevre hakkında hassasiyetlerinin devam edeceğini söyledi.

KATILIMCILARA SÜRPRİZ HEDİYELER OLACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 5 Haziran 2018 Salı günü Deliktaş İlkokulu Bahçesi’nde yapılacak olan programda çevre ile alakalı bir farkındalık yaratacaklarını söyledi. Saat 09.30’da öğrencilerin günün anlam ve önemine hakkında konuşmalarıyla başlayacak olan programda, öğrenciler tarafından sergilenecek folklor gösterisi de olacak. Programda atık malzemelerden meydana getirilen giysilerin defilesi de yapılacak. Ayrıca etkinlikte, atık malzemeler ve çevre temalı resim sergisi de olacak.

 

Başkan Gürlesin, Deliktaş İlkokulu bahçesinde yapılacak 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlik programında sürprizlerinde olduğunu belirterek tüm çevre gönüllülerini bu etkinliğe çağırdı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.