Pamukkale Belediyesi’nden Her Ay Bir Kapalı Pazar Yeri

Pamukkale Belediyesi’nden Her Ay Bir Kapalı Pazar Yeri

Pamukkale Belediyesi, bu senenin bitimine dek 6 mahallede kapalı pazar yeri yapacak.

A+A-

Belenardıç Mahallesi’ndeki kapalı pazar yerinin temel atma töreninde konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vatandaşların daha sağlıklı ortamlarda alış veriş yapacağı kapalı pazar yerlerinin yapımına başladıklarını, sene sonuna dek 6 mahallede kapalı pazar yerinin hizmete gireceğini ifade etti.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki seçimlerden önce yapmayı taahhüt ettiği kapalı pazar yerlerini yapmaya başladı. Pamukkale ilçesinde yaşayan vatandaşların daha sağlıklı ortamlarda alış veriş yapması için ilçe genelinde ilk etapta 6 kapalı pazar yeri yapılacak. Bunların ilki Belenardıç Mahallesi olurken, burada yapılacak olan pazar yerinin temeli düzenlenen törenle atıldı. 340 metrekare kapalı alanı bulunacak olan Belenardıç Kapalı Pazar Yeri’nde esnaflar ve vatandaşlar kışın yağmurdan, yazın da sıcaktan etkilenmeyerek alış veriş yapabilecek. Vatandaşlar düğün, kına gecesi, asker eğlencesi ve mevlit gibi etkinlikleri de bu alanda gerçekleştirebilecek. Belenardıç Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenen törene Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Milliyetçi Hareket Partisi Pamukkale İlçe Başkanı Av. Mehmet Ali Yılmaz, Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, Belenardıç Mahalle Muhtarı Mehmet Erzen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Belenardıç Mahalle Muhtarı Mehmet Erzen, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’nin daha önce verdiği sözü tuttuğunu ifade ederek, “Başkanımız mahallemiz için ne gerekiyorsa yapıyor. Pazar yeri bizim için büyük ihtiyaçtı. Bugün temeli atılıyor. Emeği geçen başta Başkanımız Avni Örki olmak üzere herkese teşekkür ederim. Kapalı Pazar yerimiz hayırlı olsun” dedi.

Resim önizlemesi

 6 AYDA 6 KAPALI PAZAR YERİ YAPILACAK

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise ilçenin iki sınır mahallesi arasında 76 kilometrelik mesafe bulunduğunu söyleyerek, “İlçemiz çok büyük. Biz Pamukkale Belediyesi olarak her mahallemize acil ihtiyaca göre hizmet götürüyoruz. Belenardıç mahallemizde en önemli ihtiyaç kapalı pazar yeri olarak bize bildirildi. Biz de gerekli çalışmaları yaparak bu mahallemize çok amaçlı bir pazar yeri yapmaya karar verdik. Yıl sonuna kadar 6 mahallede 6 kapalı pazar yeri yapmayı planlıyoruz. Bundan sonra nasip olursa Karakurt mahallemizde böyle bir çalışmamız olacak. Temelini attığımız ve 340 metrekare kapalı alana sahip olacak pazar yerimizi yaklaşık 1 ay sonra hizmete sunmayı planlıyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından Belenardıç Kapalı Pazar Yeri inşaatının temeli dualarla atıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.