Pamukkale Belediyespor Ailesi Büyüyor

Pamukkale Belediyespor Ailesi Büyüyor

Pamukkale Belediyespor, aktif olduğu branşların sayısını artırmaya devam ediyor.

A+A-

Daha önce 8 farklı branşta yer alan mavi-beyazlı kulüpte 9. branş taekwondo oldu. Pamukkale Belediye Başkanı ve Pamukkale Belediyespor Onursal Başkanı Avni Örki, “Daha çok gencimizin spor yapmasına imkan sağlamak bizim için çok önemli” dedi.

Pamukkale Belediye Spor Kulübü, her geçen gün aktif olduğu branşların sayısını artırmaya devam ediyor. 2015 yılında kurulan mavi-beyazlı kulüpte ilk aktif branş tekerlekli sandalye basketbol olurken, masa tenisi ve okçuluk branşında da müsabakalarda yer aldı. 2019 yılında aktif olunan branşlara voleybol, güreş, okçuluk, basketbol, kıck boks ve karate eklenirken 2021 yılında bir branş daha açıldı. Pamukkale Belediyespor Taekwondo takımı da çalışmalara başlayarak kulübün 9. branşı oldu. Antrenör Abdullah Çırak’ın gözetiminde çalışmalar yapan taekwondocular 10-16 Mart 2021 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan  8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda boy gösterecekler. Milli sporcular Şahin Çelebi ve Ceyda Gencer ile birlikte Erkan Evran ve Ali Fuat Kumral turnuvada Pamukkale Belediyespor’u temsil edecek. Abdurrahman Karabel sakatlığı nedeniyle bu turnuvada yer alamayacak.

ŞAMPİYONAYA HAZIRLANDILAR

Pamukkale Belediye Spor Kulübü Taekwondo Takımı antrenmanları oldukça sıkı geçiyor. Takım Antrenörü Abdullah Çırak, “Takımımızın güzel başarılar elde edebilmesi için çok sıkı hazırlanıyoruz. Milli sporcumuzla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda kulübümüzü en iyi şekilde temsil ederek, sonrasında milli takım seçmelerinde en iyi dereceleri alarak Denizli’mizi, Pamukkale Belediye Spor kulübümüzü en iyi şekilde temsil edip gururlandırmak istiyoruz. Büyükler, gençler ve yıldızlar kategorilerinde sporcularımız var. Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki’ye, başkan yardımcılarıma, kulüp yöneticilerimize bu süreçte bize destek oldukları için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Sporculardan Ali Fuat Kumral, antrenmanların yoğun geçtiğini belirterek, hedefinin 2024 olimpiyatlarına katılmak olduğunu dile getirdi. Erkan Evren ise “Belediyemizi temsil edeceğim İstanbul’daki 8. Uluslararası Açık Taekwondo Turnuvası’nda birinci olmayı hedefliyorum. Belediyemize, belediye başkanımıza ve antrenörümüze bize bu fırsatları verdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Sporun ve sporcunun her zaman yanlarında olmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Pamukkale Belediye Başkan Avni Örki de “Spor bizim çok önem verdiğimiz bir konu. Daha fazla gence spor yapma imkanı sağlamak amacıyla gereken ne varsa yapıyoruz. Belediyemiz bünyesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü kurduk. İnşası devam eden Aktepe Sosyal Tesisleri’nde sporcular için salonlar oluşturacağız. Kulübümüz aracılığıyla da gençlerimizin spor yapmasına imkan sağlayarak milli takımlarda yer alan sporcular yetiştirmek istiyoruz. O sporcularımız uluslararası arenada Ay-Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırsın istiyoruz. Biz hem Pamukkale Belediyesi hem de Pamukkale Belediye Spor Kulübü ile ilçemizin gençlerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Taekwondo branşında yer alan sporcularımıza da başarılar diliyorum” dedi. Ziyarette Pamukkale Belediyespor Taekwondo Antrenörü Abdullah Çırak, Başkan Örki’ye isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.