Pamukkale Belediyesporlu Ceyda Dereceyle Döndü

Pamukkale Belediyesporlu Ceyda Dereceyle Döndü

Pamukkale Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı sporcularından uluslararası şampiyonluk geldi.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Sporcularımızın başarıları ile birlikte bizlerde gururlanıyoruz. Şehrimizin, ülkemizin adını uluslararası platformda duyuran sporcumuzu tebrik ediyorum” dedi.

Pamukkale Belediyespor Kulübü, her geçen gün aktif olduğu branş sayısını artırırken, başarı grafiğini de yükseltmeye devam ediyor. 10-16 Mart 2021 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen 8’inci uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda 46 ülkeden 1500 sporcunun mücadele ettiği turnuvada 44 kiloda Taekwondo dalında mücadele eden milli sporcu Ceyda Gencer tüm rakiplerini farkla yenerek altın madalya kazandı. 

CEYDA GENCER’DEN ŞAMPİYONLUK

Topraklık mahallesinde ikamet eden ve Ressam İbrahim Çallı Ortaokulu 8. Sınıf öğrencisi olan Pamukkale Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı sporcusu Ceyda Gencer, aynı zamanda milli sporculardan. Gencer, 2019 yılında Minikler Türkiye Şampiyonası batı müsabakalarında 135 sporcu arasında 33 kilo minik sporcular arasında Türkiye Şampiyonu olmuş, 2019 yılı içerisinde yapılan Anadolu Yıldızları ve okul sporlarında gruplar ve yarı final derecelerinin ardından Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda ilk 15’e girmiştir. Sonra Yıldızlar Taekwondo Dünya Şampiyonası’nda ve Milli Takım seçmelerinde ilk 8 ve bu seçmeden sonra Yıldızlar Avrupa Şampiyonası milli takım seçmelerinde Türkiye 2’incisi olmuştur. Son yapılan Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olarak başarılarına bir yenisini eklemiştir. 2020 yılında İstanbul’da yapılan 7. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’nda ilk milliliğini alarak ülkemizi temsil etmiştir. 2021 yılında Pamukkale Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı’na dahil olan Ceyda Gencer, antrenörü Abdullah Çırak’la çalışmalarını sürdürerek, Pamukkale Belediyesi adına ilimizi ve ülkemizi temsil etmektedir. Pamukkale Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı antrenörü Abdullah Çırak,  “Kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek adına, milli sporcularımız Şahin Çelebi ve Ceyda Gencer ile birlikte Erkan Evran ve Ali Fuat Kumral’la katıldığımız 8.Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası’ndan uluslararası şampiyonlukla geri döndük. Denizli’mizi, Pamukkale Belediyespor kulübümüzü en iyi şekilde temsil edip,  uluslararası şampiyonlukla geri dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere inanan, güvenen Pamukkale Belediye Başkanımız Avni Örki ve ekibine teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi

BAŞKAN ÖRKİ’DEN TEBRİK

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gençlerin eğitimlerini sürdürürken sporla ilgilenmelerinin gerçekten önemli olduğunu ifade ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak, gençlerimizi spora teşvik etmek, branşlarında gelişmelerine destek olmak için gereken ne varsa yapıyoruz. Belediyemiz çatısı altında kulübümüz bünyesinde farklı branşlarda sporcularımız var. Branşlarımızı her geçen gün arttırmaya gayret ediyoruz. Kulübümüz sporcularının uluslararası arenada Ay-Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmalarının mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul’dan çok güzel bir şampiyonlukla geldiler. Pamukkale Belediyespor Kulübü Taekwondo Takımı sporcumuz şampiyonumuz Ceyda Gencer’i ve antrenörümüz Abdullah Çırak ile birlikte turnuvaya katılan sporcularımızın her birini tebrik ediyorum. Biz hem Pamukkale Belediyesi hem de Pamukkale Belediyespor Kulübü ile ilçemizin gençlerinin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.