Pamukkale Futbol Şöleni'nde Muhteşem Final

Pamukkale Futbol Şöleni'nde Muhteşem Final

Şölene Muhteşem Final

A+A-

Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nin finali muhteşem oldu. 52 takım arasından finale yükselen takımlardan Örenspor Pelitlibağ Gençlik’i 5-3 yenerek mutlu sona ulaştı. Deliktaş sahasında oynanan maçlardan sonra dereceye giren takımlara ödülleri muhteşem törenle verildi. Burada konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale’de Futbol Şöleni’ne gösterilen ilgi yaptığımız çalışmanın önemini ortaya koydu. Sonbahar ve ilkbahar da yeni turnuvalar organize etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

 

Denizli’nin en büyük halı saha turnuvası olan “Pamukkale’de Futbol Şöleni” tamamlandı. Pamukkale Belediyesi tarafından organize edilen ve 52 takımın katılımı ile yapılan turnuvad a üçüncülük ve şampiyonluk maçları Deliktaş’ta belediye tarafından yapılan sahada yapıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği turnuvanın finalinde ilk olarak üçüncülük maçı oynandı. Yarıfinal maçlarında mağlup olan takımlar Kervansarayspor ile Uzunpınarspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişmenin yaşandığı maçta Uzunpınarspor Kervansarayspor’u 5-2 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Turnuvanın finalinde ise Pelitlibağ Gençlikspor ile Örenspor takımları mücadele etti. Final maçını Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Pamukkale Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve yüzlerce sporsever izledi. Maçı Denizli’nin üst klasman hakemi Ümit Öztürk yönetirken karşılaşmada büyük heyecan yaşandı. Karşılaşmanın başlama vuruşunu Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yaptı. Sporcuların şampiyonluğa ulaşmak için verdiği mücadele görülmeye değerdi. “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nde mutlu sona ulaşan takım Pelitlibağ Gençlik’i 5-3 yenen Örenspor takımı oldu. Maç sonunda Örensporlu sporcular büyük sevinç yaşandı.

 

YENİ TURNUVALAR GELİYOR

 

Turnuvanın final maçının ardından ödül törenine geçildi. Törende ilk olarak konuşan Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, “Pamukkale Belediyesi çok önemli bir etkinliğe imza attı. İlçe sınırları içinde bulunan mahalleler arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla düzenlenen bu turnuvanın finali gerçekten çok güzel oldu. Pamukkale Belediyesi’nin bu tür etkinlikleri farklı branşlarda ve bayanların da yer aldığı şekilde devam etmesini diliyorum. Biz kaymakamlık olarak bu tür etkinliklere destek vermeye hazırız” dedi. Törende konuşma yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, “Pamukkale Belediyei olarak biz her alanda aktif olmak istiyoruz. Bu nedenle kısa sürede yapımına başladığımız halı sahalarımızın dördünü hizmete sunduk. Bunu da turnuva ile taçlandırmak istedik. Kısa sürede 52 takım bu organizasyona başvurdu. 2 hafta gibi bir zaman içinde turnuvayı başarıyla tamamladık. Çok doğru bir projeye imza atmış olduğumuzu bugün gördük. Ama bu yetmez. Yapımı devam eden halı sahalarımızı yıl başına kadar tamamlayıp hizmete sunmak istiyoruz. Bunun yanında sonbahar da yine mahallelerimizin katılacağı bir turnuva organize edeceğiz. Aynı zamanda okullar arasında da maçların oynanmasını sağlayacağız. Yine ilk baharda yeni bir organizasyon daha yapmak istiyoruz. Bizim amacımız gençlerin spor yapmasına imkan sağlamak. Ben turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ederken, katılan takımlara ve muhtarlara da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

ÖDÜLLER VERİLDİ

 

Konuşmaların ardından turnuvada dereceye giren takımlara ödülleri verildi. “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nde dördüncülüğü elde eden Kervansarayspor’a katılım belgesi ve toplam 900 TL’lik hediye çekini Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu verdi. Burada bir açıklama yapan İbanoğlu, “Pamukkale Belediyesi henüz 1 yıllık belediye olmasına rağmen 20 halı saha yapmaya başlaması bir spor adamı olarak beni çok memnun etti. Bu tür tesisler aktif olarak kullanıldığı zaman gençlerimiz spor yapma imkanı bulmuş olur. Bu da gençler için çok önemli. Pamukkale İlçesi bu tür hizmetler nedeniyle oldukça şanslı” dedi. Turnuvada üçüncü olan Uzunpınarspor’un bin 800 TL’lik hediye çeki ödülünü Pamukkale Belediye Başkan Yardımcıları Selim Arkan ve Fahrettin Göksu verdi. Finalde rakibine yenilerek ikinciliği kazanan Pelitlibağ Gençlik takımının katılım belgesi ve 2 bin 700 TL’lik hediye çekini Kaymakam Veysel Beyru verdi. “Pamukkale’de Futbol Şöleni”nde mutlu sona ulaşan Örenspor takımının 3 bin 600 TL’lik hediye çekini Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin teslim etti. Turnuva sonunda takımlar dostluk fotoğrafı çektirdi. Turnuavaya katılam tüm takımlar için hazırlanan özel katılım belgeleri ise Pamukkale Belediyesi Meclis Üyeleri Turgut Özkan, Arif Özeren, Adnan Kaya, Alparslan Albay ve İbrahim Çelebioğlu ve mahalle muhtarları tarafından verildi. Tören sonunda Örenspor takım kaptanı Reha Yıldız, Pelitlibağ Gençlik takım kaptanı Yasin Karaobalı, Uzunpınarspor takım kaptanı Haluk Kartop ve Kervansarayspor Takım Kaptanı Harun Kocabaş, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e günün anısına ismi yazılı olan tabak hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.