Pamukkale Geri Mi Geliyor?

Pamukkale Geri Mi Geliyor?

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Pamukkale için müjde verdi.

A+A-

Önümüzdeki haftalarda başlayacak olan ve yapılması programa alınan Pamukkale ilçesinin 68 mahallesinde 20 halı sahada başlayacak olan Pamukkale Futbol Şöleni ile ilgili Denizli Gazeteciler Cemiyeti'nde kahvaltılı basın açıklaması yapan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin Pamukkale Ören yeri le ilgili bir müjde verdi.

"Pamukkale'yi Denizli'ye yani Pamukkale ilçemize geri kazandırmak için bakanlığa resmi başvuruda bulunduk Pamukkale'yi tekrar Denizli'ye ve özellikle de Pamukkale ilçemize kazandıracağız." dedi.Pamukkale ile ilgili konuşmasına devam eden Gürlesin "Pamukkale bizim sınırlarımız içinde olacak ve Pamukkale bizim olmayacak,öyle şey olmaz.Biz Pamukkale'mizi geri alacağız."

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan PAmukkale 6 Aralık 2012 tarihinde Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devredilmişti.

Pamukkale ilçesinde Halı Saha Futbol Şöleni başlıyor

Özellikle gençlere yönelik projeleri ile dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, geniş kapsamlı bir spor organizasyonu yaptı. “Pamukkale’de futbol şöleni” adıyla mahalle takımlarının katılacağı halı saha turnuvasının tanıtımını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin yaptı. “Gençler için önemli çalışmalarımız var” diyen Gürlesin, “68 mahallenin temsil edileceği turnuvaya son katılım tarihi 31 Mayıs. Herkesi bu şölene davet ediyoruz” dedi.

 

Belediye hizmetleri yanında gençler için çeşitli etkinlikler düzenleyen Pamukkale Belediyesi, “Pamukkale’de Futbol Şöleni” düzenledi. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi’nde Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yardımcıları Fahrettin Göksu ve Türkay Gözlükaya ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen gençlere yönelik projeleri de hayata geçirmek için yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Pamukkale Belediyesi Başkanı Gürlesin, “320 bin nüfuslu, 68 mahallesi bulunan ilçemizde toplam 2 milyon liraya mal olacak 20 halı sahayı yaparak gençlerin hizmetine sunuyoruz. Bu halı sahaların açılışını da “Pamukkale Futbol Şöleni” ile taçlandırmak istiyoruz. Bu kapsamda tüm mahallelerimizin temsil edilebileceği bir turnuva organize ettik. Bununla ilgili olarak gençlerimiz internet sitemizde yer alan turnuva belgelerini eksiksiz olarak mahalle muhtarlarına veya belediyemizin Kültür Müdürlüğü’ne teslim ederek şölenimize katılabilecekler. 2 lisanslı oyuncunun yer alabileceği ve 9 kişiden oluşan takımlarda 16 yaş ve üzerinde olanlar forma giyebilecek. Her mahalleyi tek takımın temsil edeceği heyecan dolu maçlarda yer almak isteyenler 31 Mayıs Pazar gününe kadar evrakları mahalle muhtarlarına veya belediyemizin Kültür Müdürlüğü’ne teslim etmek zorundalar. Bu turnuvaya tüm mahallelerimizde yaşayan gençleri bekliyoruz” dedi. Turnuvanın 1 Haziran’da kura çekimi yapılacağını anımsatan Gürlesin, açıklamasına şöyle devam etti; “Maçlar 2 Haziran’da başlayacak. Yeni yaptığımız halı sahalarda oynanacak maçların fikstürü ve puan durumları www.pamukkale.bel.tr’de güncel olarak yayınlanacak. Final maçının 15 Haziran’da yapılacağı turnuvada birinci olan takımın sporcularına 300’er lira, ikinci takımın oyuncularına 200’er lira, üçüncülüğü elde eden takımın futbolcularına 100’er lira ve dördüncülüğü kazanan takımda yer alan kişilere de 50’şer lira ödül çeki verilecek”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.