Pamukkale Spor Oyunları'nda Sinan Akçıl rüzgarı!

Pamukkale Spor Oyunları'nda Sinan Akçıl rüzgarı!

2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları'nın ilk gecesine Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Sinan Akçıl damgasını vurdu.

A+A-

2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları start aldı. Pamukkale Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları açılışı nihayet gerçekleştirildi.

 

Pamukkale Üniversitesi kavşağından başlayan ve yerleşke içindeki oyun alanlarında son bulan kortej yürüyüşü büyük ilgi gördü. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin oyun alanında gerçekleştirdiği ilk konuşmasında vatandaşlara seslendi.

 

Her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını hatırlatan Gürlesin, "2. Uluslararası Pamukkale Spor Oyunları'nı büyük bir heyecan içerisinde bekledik. Etkinliğimizin uluslararası boyutlara varmasından dolayı büyük sevinç duyuyoruz. Spora her zaman önem verdiğimizi hatırlatmak isterim. Her zaman da destek olmaya devam edeceğiz. Bu organizasyonun güzel geçmesini umuyorum." dedi.

Gecede Sinan Akçıl Konseri

Etkinliğin ilk gününde ise konser vermek için sahneye Türk pop müziğinin güçlü isimlerinden Sinan Akçıl çıktı. Konserde hayranları ve Denizlililer ile buluşan Sinan Akçıl muhteşem bir müzik ziyafeti ile geceye renk kattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.