Pamukkale Turizm ‘Konkordato’ İlan Etti

Pamukkale Turizm ‘Konkordato’ İlan Etti

56 sene evvel kurulmuş olan Pamukkale Turizmin de konkordato talebinde bulunduğu ortaya çıktı.

A+A-

Ünlü markanın internet sitesinden yapılmış olan açıklamada ise, seferlerde herhangi bir değişikliğin olmayacağı, meydana gelen sorunun ise geçici olduğu ifade edildi. Firmada şu an 3500 kişi çalışmakta.

Konkordato haberleri gün geçtikçe artıyor. İzmir Ticaret Mahkemesine evvelki gün başvurmuş olan Pamukkale Turizm için 3 aylık geçici mühlet kararı verildi. Karar ile beraber şirket faaliyetlerinin kontrolü için de geçici konkordato komiser heyeti atandı. Pamukkale Turizm’in  internet sitesinden yapılmış olan duyuruda firmanın nakit sıkıntısı çektiği ifade edildi.

3 BİN 500 KİŞİ ÇALIŞIYOR

Firmanın yönetim kurulu başkanlığından yapılmış olan açıklamada, Pamukkale Turizm olarak 56 sene evvel Denizli'de Bababalım ailesi tarafından kurulduklarını, içinde bulundukları ekonomik şartların meydana getirdiği olumsuzluklar sonucunda borçları yapılandırmanın zorunlu hale geldiğini, bu kısa yapılandırma ve planlama sürecinde amaçlarının, 3.500 çalışan, aileleri, iş ortakları ve yolculardan meydana gelen tüm Pamukkale Turizm ailesinin haklarını korumak ve yollarına çok daha sağlam adımlarla devam etmek olduğunu dile getirdi.

İşte yayınlanmış olan o duyuru:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.