Pamukkale'de 1800 Genç 50 Otobüsle Ata'ya Gidecekler

Pamukkale'de 1800 Genç 50 Otobüsle Ata'ya Gidecekler

19 Mayıs'ta 50 otobüsle Anıtkabir'e gidiyorlar.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  ilçede yaşayan gençlere 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla büyük bir sürpriz hazırladı. Vatan ve ülke bilincinin oluşturulması ve milli duyguların genişletilmesi amacıyla 1800 lise öğrencisi 200 öğretmeniyle birlikte aynı anda 50 otobüsle Anıtkabir’e ve TBMM’ye götürülecek. Başkan Gürlesin, ayrıca Haziran ayında 400 öğrenciyi 50 öğretmeniyle birlikte Çanakkale’ye uğurlayacak.   

 

Pamukkale Belediyesi dev bir organizasyona daha imza atıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlere yönelik önemli bir organizasyona hayata geçirdi. Pamukkale Belediye Meclisi Mayıs ayı son oturumunda alanın karar ile ilçede yaşayan 1800 lise öğrencisi 200 öğretmeniyle birlikte aynı anda 50 otobüsle 19 Mayıs günü Ankara’ya yola çıkacak ve Anıtkabir’e ve TBMM’ye götürülecek. Başkan Gürlesin yine Meclisten aldığı onay ile 17-18 Haziran’da 400 öğrenciyi 50 öğretmeniyle birlikte Çanakkale’ye gönderecek.

 

GENÇLERİMİZ İÇİN HAZIRLIĞIMIZ TAMAM

Ülkenin geleceği olan gençlerde vatan ve ülke bilincinin oluşturulması ve milli duyguların genişletilmesi amacıyla böylesi dev bir organizasyona imza attıklarını belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan gençlerimize 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla çok beğenecekleri büyük bir sürpriz hazırladık. Pamukkale Belediye Meclisimizin aldığı karar gereği lise son sınıfta okuyan 1800 gencimizi 200 öğretmeniyle birlikte Ankara’ya Anıtkabir’e göndereceğiz. 50 otobüsle Pamukkale İlçemizden yola çıkacak olan gençlerimiz, Anıtkabir ziyareti sonrası  Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne de gidecek. Bu ülkenin yakın geleceğinde artık gençlerimiz olacak. Ülkenin yöneticileri, yön verenleri olacaklar. Gençlerimizde vatan ve ülke bilincinin oluşturulması ve milli duyguların genişletilmesi amacıyla böylesi dev bir organizasyonu hayata geçirmenin mutluluğu içindeyiz. Belediye Meclisimizde aldığımız kararlar 19 Mayıs günü Denizlili, Pamukkaleli gençlerimiz o manevi duyguyu Ankara’da yaşayacak. Ayrıca Meclisten aldığımız kararla 17-18 Haziran’da 400 öğrenciyi 50 öğretmeniyle birlikte Çanakkale’ye göndereceğiz. Milletimizin bağımsızlığa olan tutkusuyla her ne şart altında olursa olsun vatanımızdan asla vazgeçmeyeceğimizin bir kez daha tüm dünyaya duyurulduğu, tarihin ve dünyanın akışının değiştiği böylesi önemli bir destanın yazıldığı o toprakları öğrencilerimiz gezecek. Gençlerimizin ufuklarını açmak ve geleceklerine yön vermek amacıyla düzenlediğimiz bu etkinliklerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.