Pamukkale'de 2. Tur Heyecanı

Pamukkale'de 2. Tur Heyecanı

Pamukkale Belediyesi’nce gelenekselleştirilen halı saha turnuvalarının 7.si 31 mahalleden 44 takımın katılımı ile yapılıyor.

A+A-

Halı saha turnuvasının ilk turunda yapılan maçların sonunda 22 takım ikinci tura çıkmaya hak kazandı. Futbol şöleninde 2. tur mücadeleleri 16-18 Nisan tarihleri arasında olacak.

Pamukkale Belediyesi’nin geleneksel bir hale getirdiği etkinliklerden olan Pamukkale’de 7. Futbol Turnuvası İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası’nda heyecan sürüyor.  31 mahalleden 44 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın ilk tur maçları bitti.

İlk gün oynanan maçlarda Kurtlucaspor, Çerkez Akköy Merkezspor, Pelitlibağ Gençlikspor, Develi Dayı Yeğenspor, Karahayıtspor, Fatih Pamukkale Fatihspor, Zeytinköy Zümrütspor ve Cumhuriyet PAÜspor takımları tur atlamışlardı. 2. günde oynanan maçlarda ise Kayıhan Birlikspor Yeniköy Gençlikspor’u 4-2, Güzelköyspor ise normal süresi 10-10 biten maçta penaltılar ile Hürriyet Genç Yeteneklerspor’u 15-14 yenip adını 2. tura yazdırdı.

Develi Zeytindalıspor Hürriyet Sekispor’u 9-1, Karakova Gençlispor İncilipınar Gençlispor’u 7-6, Cankurtaranspor Kurtluca Kartalspor’u 11-5, Mehmetcikspor Kayıhan Alşarspor’u 10-5 ve Hacıkaplanlarspor da Karakova Aslankralspor’u 10-4 yenip tur atlamayı başaran takımlar arasına girdiler. İlk turun son gününde ise  Zeytinköy Yörükgücüspor Dokuzkavaklar Kardeşlerspor’u 5-1, Pelitlibağ Kartalgücü Sami Türel Horoz Gençlikspor’u 6-5, Karşıyaka Gençlergücü Aktepespor’u 4-3, İstiklal Dost İstiklalgücspor Kalespor’u 11-4, Deliktaş Örtülügücü Anafartalarspor’u 14-4, Zümrüt Mit Fatih Semt-İ Fatih’i9-4 ve Küçükderespor da Dokuzkavaklar Gençlergücü’nü 6-3 yendiler. Bu sonuçların ardından ikinci tura kalan 22 takım belirlendi.

2. TUR MAÇLARI HAFTAYA

Pamukkale’de 7’inci Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nda 2. Tur maçları 16-18 Nisan tarihlerinde oynanmaya devam edecek. 16 Nisan Pazartesi günü Yeniköy sahasında saat 19.30’da Güzelköyspor-Karşıyaka Gençlergücü, 20.30’da Karahayıtspor-Zümrüt Zeytinköy Zümrütspor ve 21.30’da da Kurtlucaspor- Çerkez Akköy Merkezspor maçları oynanacak. Aynı gün Deliktaş sahasında  saat 19.30’da Hacıkaplanlarspor-Cankurtaranspor, 20.30’da Mehmetcikspor-Develi Zeytindalıspor, 21.30’da da Karakova Gen.çlikspor_Pelitlibağ Gençlikspor maçları oynanacak. 18 Nisan Çarşamba günü ise Akhan sahasında saat 19.30’da Cumhuriyet PAÜspor-Zetyinköy Yörükgücüspor, 20.30’da da Fatih Pamukkale Fatihspor – Zümrüt Mitspor maçları yapılacak. Aynı gün Kale sahasında saat 19.30’da Deliktaş Örtülügücüspor – İstiklal Dost İstiklalgücü, 20.30’da Kayıhan Birlikspor – Küçükderespor, 21.30’da da Pelitlibağ Kartalgücü-Develi Dayı Yeğenspor mücadeleleri oynanacak. Eleme usulü oynanacak olan karşılaşmaların normal süresi berabere bitmesi durumunda tur atlayan takımı penaltılar belirleyecek.

 “TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLERİM”

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale’de 7. Futbol Şöleni İlkbahar 2018 Halı Saha Turnuvası’na katılan takımlara başarılar dilediğini ifade etti ve 31 mahalleden 44 takımın katılımı ile müsabakaların sürdüğünü, ilk turda yapılan 22 maçta takımların 275 kez gol sevinci yaşadığını, 22 takımın tur atlayıp adını ikinci tura yazdırdığını, hafta içinde yapılacak 11 maç ile heyecanın devam edeceğini belirterek, kendisinin maçların centilmence geçmesini temenni ederken, tüm takımlara da başarılar dilediğini ifade etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.