Pamukkale'de Büfelere Baskın

Pamukkale'de Büfelere Baskın

Denizli Emniyeti yapmış olduğu kaçak sigara ve tütün operasyonu ile kaçakçılara bir darbe daha vurdu.

A+A-

Denizli ilinde polisin büfelere karşı yapmış olduğu operasyon sonucunda, çok sayı ve miktarda gümrük kaçağı sigara ve tütün bulundu ve operasyon sonucunda da 3 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.

Üç Büfeye Baskın

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele Şubesi birimleri, sigara kaçakçılığı için, Pamukkale ilçesinde hizmet veren büfelerde arama inceleme faaliyetleri yürüttü. Kaçak sigara satmış olduğu tespit edilen 3 büfeye Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından yapılmış olan baskınlar da çok sayıda kaçak sigara ve tütün ele geçirildi. Tütünlere görevli memurlar tarafından el konuldu ve imha edilmek üzere gerekli yere gönderildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklaya göre yapılan operasyonlarda polis ekipleri, gümrük kaçağı olan 370 paket sigara, henüz paketlenmemiş 2 bin 240 sigara, 3 kg nargile tütünü, 3 bin 400 boş makaron ve 6 kg açık kıyılmış tütün ele geçirdiler.

Serbest Kaldılar

Polis ekipleri tarafında yapılmış olan bu operasyon çerçevesinde 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınmış olan ve büfe sahibi oldukları tespit edilen 3 kişi, işlemleri yapıldıktan sonra adli mercilere teslim edildiler. Adliyede yapılan işlemlerden sonra bu 3 şahsın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı alınan bilgiler arasında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.