Pamukkale’de Dikkatsizlik Kaza Getirdi

Pamukkale’de Dikkatsizlik Kaza Getirdi

Denizli ilinin Pamukkale ilçesi Zeytinköy Mahallesi'nde meydana gelmiş olan kazada sonucunda bir motosiklet otomobile adeta saplandı. Kaza soncunda 1 kişinin yaralandığı belirtildi.

A+A-

Kaza Denizli'nin Pamukkale ilçesinde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre motorun bir otomobile çarpması ile gerçekleşen kaza sonucunda 1 kişi yaralandı.  Pamukkale iline bağlı olan Zeytinköy Mahallesi'nde meydana geldiği ifade edilen kazada öğrenci yurdunun ön bölümünde manevra yapacak olan 34 NU 7310 plakalı araç ile ana yol üstünden yoluna devam etmekte olan 20 BEZ 65 plakalı motosiklet kafa kafaya birbirine girdi.

Ok Gibi Saplandı

Çarpışmanın da etkisi ile motosikletin araca adeta bir ok gibi saplandığı görüldü.  Kazayı gören kişilerin ifadelerine göre motorun sürücüsü hızlı bir şekilde çarpmadan ötürü savrulup aracın üstüne düştü. Kazayı gören bir vatandaş motorun ve otomobilin hızlı olduğunu ve motorun araca çarpması ile büyük bir çarpışma sesi geldiğini, motor sürücüsünün diğer aracın kaputuna uçtuğunu ve hemen yardıma koştuklarını sözlerine ekledi .

Hemen çevre sakinleri kazaya müdahale ettiler ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundular. Haberi alan polis ve sağlık ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine vardılar.  Burada yaralıya sağlık ekipleri tarafından yapılmış olan  ilk müdahaleden sonra yaralı motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırılıp tedavisine başlandı.

Polis ekiplerinin kaza ile alakalı olarak da soruşturma başlattığı dile getirildi. Yaralının tedavisi de devam ediyor.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.