Pamukkale’de Eğlence Sürüyor

Pamukkale’de Eğlence Sürüyor

Pamukkale Belediyesi tarafından her hafta sonu yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” çocuk eğlencesi Akköy ve Deliktaş Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

A+A-

Konu ile alakalı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaz süresince her hafta sonu değişik iki mahallede düzenlenene çocuk şenlikleri sürdürdüklerini, Akköy ve Deliktaş mahallelerinde  yapılacak çocuk şenliğine tüm vatandaşları beklediklerini dile getirdi.

Alternatif Bir Seçenek

“Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” sloganı ile bu yaz mahallelerde organize edilen çocuk şenliklerini yapana Pamukkale Belediyesi, ilçe halkının sosyal hayatına alternatif bir seçenek sunmaya devam ediyor. Yaz sezonunun başından bu yana mahallelerde yapılan çocuk şenlikleri, bu hafta sonunda da çocukları bekliyor. Çocuklar bu hafta sonu da eğlenceye doyacaklar.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin,  31 Ağustos 2018 Cuma gününde Akköy Mahallesi’nde, 1 Eylül 2018 Cumartesi gününde ise Deliktaş Mahallesi’nde yapılacak olan çocuk şenliklerine mahalle halkı ile beraber, tüm ilçe vatandaşlarını etkinliğe çağırdı. Başkan Gürlesin, Cuma akşamında Akköy Mahallesi Kapalı Pazar yerinde, Cumartesi akşamında ise Deliktaş Mahallesi Hacı Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulu Bahçesi çocuk şenliğinin olduğunu, çocuklara ve ailelere ücretsiz pek çok ikramında olduğu şenliklerde, çocuk oyun gruplarının, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların çocukları beklediğini, çocukların eğlenceli vakit geçirmelerinin amaçlandığı ve saat 20.00’de başlayacak olan etkinliklere tüm halkın davetli olduğunu sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.