Pamukkale'de Esnafa Destek Devam Ediyor

Pamukkale'de Esnafa Destek Devam Ediyor

Pamukkale Belediyesi’nin halk sağlığı için koronavirüsle mücadelesine aralıksız devam ediyor.

A+A-

Halk sağlığını korumak adına yoğun mesai harcayan Pamukkale Belediyesi, minibüs ve taksi duraklarında da düzenli dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Pamukkale Belediyesi, koronavirüs salgınının baş göstermesi ile birlikte ilçede, özellikle vatandaşların yoğun olduğu bölgelerde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri dezenfekte çalışmalarını hizmet binaları, kamu binaları, özel araçlar ile esnafların iş yerleri ve çocuk parkları, okul binaları, camiler gibi halkın kullandığı hemen hemen her yerde düzenli aralıklarla sürdürüyor. Ekipler ayrıca halkın şehir içi ulaşımında kullandıkları minibüs ve taksiler ile şoför esnafının kullandığı durakları da dezenfekte etti.

ŞOFÖRLER HİZMETTEN MEMNUN

Pamukkale Belediyesi’nin düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği dezenfekte hizmetinden memnun olduğunu belirten Fatih Minibüs Durağı esnafları her hafta hem araçlarının hem de duraklarının dezenfekte edildiğini söylediler. Şoför esnaflarından Sabri Güngör ve Murat Abaş, “Belediyemizin bize sahip çıktığını bilmek, mutlu ediyor. Belediyemizin bu şekildeki hizmetlerinden oldukça memnunuz. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ile emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.  Üniversite Taksi Durak Başkanı İbrahim Aydoğmuş, “Araçlarımız halkımızın sağlığı için her gün dezenfekte ediliyor. Pamukkale Belediyemizin de destekleri bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

ESNAFLARIMIZA DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale esnafının her zaman yanında olduklarını ifade ederek, “Bu salgın tamamen ortadan kalkıncaya kadar koronavirüsle mücadelemizi sürdüreceğiz. Yerel yönetici olarak, halkımızın sağlığını korumak önceliklerimiz arasında. Hizmet binaları, kamu binaları, özel araçlar ile esnafların iş yerleri ve çocuk parkları, okul binaları, camiler gibi halkımızın temas ettiği hemen hemen her noktada dezenfekte çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Esnafımıza ilaçlama dışında maske dağıtımı yaparak da destek oluyoruz. Bizler, halkımızın mutluluğu, sağlığı adına 7 gün 24 saat görevimizin başındayız. Vatandaşlarımızdan tek isteğimiz temizlik, maske, mesafe kurallarına uymalarıdır. Hedefimiz, eski günlerde olduğu gibi hep birlikte aynı masada oturup sohbetler ettiğimiz günlere kavuşmaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.