Pamukkale’de Feci  Kaza

Pamukkale’de Feci Kaza

Denizli ilinin Pamukkale ilçesine bağlı olan Akhan mahallesinde feci bir kazası meydana geldi. İşte detaylar…

A+A-

Denizli’de dikkatsizlik, aşırı hız ya da kurallara uyulmamasından kaynaklanan onlarca kazaya her gün şahit oluyoruz. Kazaların çoğuna bakıldığında dikkatsizlik ve kurallara uymamanın ön planda olduğu görülüyor. Bu kazaların bir kısmı ölümlü olurken çoğunluğunda pek çok vatandaşın yaralandığı görülüyor. Yetkililerin aldıkları önlemler ve verilen cezalar ise bu durumu azaltmıyor. Yakın zamanda yaşadığımız 9 günlük bayram tatilinde acı bir bilanço ile karşılaştık. Ailesini bayramlamaya giden ya da bayramlaşıp dönen 150’den fazla vatandaş bir daha evlerine dönemediler.

Motor Tırın Altında Kaldı

Denizli’den bir kaza haberi de az önce alındı. Alınan bilgilere göre, Pamukkale İlçesine bağlı olan Akhan mahallesinde seyir halindeki motorsiklet sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve aynı yöne doğru yolun devam etmekte olan tırın altına girdi. Yoldan geçen bir vatandaş tarafın paylaşılan görüntüler çok feci. Tırın altında çok miktarda kan olması kazanın büyüklüğünü gösterir mahiyette.

Hastaneye Sevk Edildi

Çevredeki diğer şoförler tarafından ilk müdahalesi yapılan kaza için olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri çağrıldı. Haber edilmesi ile olay yerine gelmiş olan sağlık ekipleri yaralıya olay yerinde ilk müdahaleyi yapmalarının ardından yarayı hastaneye sevk ettiler.

Polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi .

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.