Pamukkale’de Filmleri Andıran Kovalamaca

Pamukkale’de Filmleri Andıran Kovalamaca

Denizli iline bağlı olan Pamukkale ilçesinde polisin "Dur" çağrısına uymayıp, kaçan hafif ticari araçtaki 2 kişi gözaltına alındı.

A+A-

DENİZLİ (AA) – Edinilen bilgilere göre, narkotik şube ekipleri, Zeytinköy Mahallesi'nde kiralık olduğu ifade edilen 06 RAY 57 plakalı hafif ticari aracı durdurmak istediler.  Şahıslar, polis ekiplerinin "Dur" ihtarına uymadılar ve kaçtılar.

Kovalamaca Yaşandı

Polis ekipleri ile kaçan şahıslar arasında bir kovalamaca başladı. Ara sokaklarda meydana gelen kovalamaca sonucunda kaçmaya devam eden araç, Gazi Mehmet Dönmez Caddesi'nde önce bir sivil polis aracına, daha sonra da park halinde bulunan otomobile ardından da kaldırımdaki elektrik trafosuna çarptı ve ancak durabildi.

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınmış olan 2 şüpheli işlemlerinin yapılması için emniyete götürüldü.

Kovalamacanın sonucunda yakalan şüphelilerin, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Yakalanmış olan şahısların yapılan kimlik tespitinde İran kökenli  H.F. ile F.R. olduğu ve uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiası ile arandıkları tespit edildi.

Zanlıların kovalamaca sırasında poşet içinde satışa hazır halde 500 gram eroini araçtan attıkları ortaya çıktı. Yapılan aramalarda uyuşturucu maddeye el konuldu. Ele geçirilen uyuşturucu maddenin Antalya'dan getirilerek torbacılar aracılığıyla okul önlerinde dağıtılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.