Pamukkale'de Korkunç Saldırı

Pamukkale'de Korkunç Saldırı

Denizli ilinin Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesinde geçen Cumartesi günü gerçekleşen olayda,  kuaför işleten 24 yaşındaki Mine Çankal, daha evvel tartışma yaşadığı Safiye Bulut tarafından göğsünden ve bacağından bıçaklandı.

A+A-

Alınan bilgilere göre vaka geçen Cumartesi günü Denizli ilinin Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar mahallesinde meydana geldi. İddialara göre;  olaydan bir gün evvel Safiye Bulut adındaki şahıs,  ortalama 3 ay evvel mahallede kuaför dükkanı açmış olan Mine Çankal’a iş başvurusu yaptı.


Daha evvel hiçbir kuaförlük deneyimi olmayan bu şahsa işletme sahibi Çankal, günlük 20 TL teklifinde bulundu. Çankal’ın teklif ettiği ücret hoşuna gitmeyen Safiye Bulut, “ben çocuk muyum” şeklinde ifadeler kullanarak dükkândan ayrıldı.  Ardından kuaföre müşteri şeklinde gelen Safiye Bulut, kaşlarını yaptırmak istedi. Bulut’un kaşları ile alakalı işlemi yapan işletme sahibi Mine Çankal, 5 TL ücret talep etti. Ama Bulut bu ücreti ödemeyeceğini ifade etti.

Pusuda Bekledi

Ardından işletme sahibi Çankal, Bulut’tan hemen dükkandan ayrılmasını istedi. Kuaförden kovulmuş olan Safiye Bulut, biber gazı ve bıçak ile kuaföre yakın bir yerde işletme sahibi Mine Çankal’ı beklemeye koyuldu. Bir ara hava almak amacıyla dışarı çıkan Çankal, bir anda biber gazı ile saldırıya uğradı. Safiye Bulut, 5 TL için tartışma yaşadığı Çankal’ı evvela bacağından ardından göğsünden bıçaklayıp kaçtı.

Göğsünden tehlikeli bir yara alan Çankal, çevre sakinlerince çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırılıp tedavi altına alındı. 2 gün boyunca yoğun bakım ünitesinde  tedavi gören Çankal, hayati tehlikeyi atlattı.  Olaydan sonra kaçan Safiye Bulut adındaki kişi ise polis ekiplerince her yerde aranıyor. Mine Çankal’ın ailesi ise Bulut’un bir an evvel yakalanıp adalet önünde hesap vermesini istiyorlar.  

Babanın Feryadı

Hastanelik olan kızın babası Naci Çankal, yapmış olduğu açıklamada "Bu cani kızım Mine'yi bıçaklayıp kaçmıştır. Görenleri, duyanların polise haber vermesini istiyoruz . Yardımcı olalım paylasarak." ifadesinde kullandı ve kızını bıçakladığı iddia edilen kızın fotoğrafını paylaştı. İşte o paylaşım:


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.