Pamukkale'de Meslek Liseliler Ailelerle Buluştu

Pamukkale'de Meslek Liseliler Ailelerle Buluştu

Pamukkale Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Milli Eğitim Bakanlığının; “Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor” Projesi kapsamında okullarının bulunduğu Topraklık Mahallesinde yer alan Salı Pazarında ailelerle buluştu.

A+A-

Gönüllü öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir grup Salı Pazarında bulunan pazarcılara ve vatandaşlara Covid 19 Salgınında Pazarlarda Satıcıların ve Müşterilerin Alması Gereken Önlemleri ve Sağlıklı Beslenmeyle ilgili bilgileri içeren broşürleri ve okul tanıtım broşürlerini dağıttılar. Broşürlerin yanında pazarcılara ve müşterilere ücretsiz maske hediye ettiler.

Semt Pazarlarını Seçtiler

Projeyle ilgili bilgi veren Okul Müdürü Şahin Taşkın; Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüzün son yıllardaki projelerinden biri olan Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor Projesinin okul ve ailelerin mesleki eğitimde buluşması adına güzel bir proje olduğunu belirtti. Proje kapsamında Meslek Liselerinin alanlarına göre farklı çalışmaların yapılabileceğini ancak okullarında bulunan muhasebe ve finansman  ve pazarlama satış alanlarına en uygun yer olarak semt pazarlarını seçtiklerini ifade etti.

Milli Eğitim Bakanlığının Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi kapsamında da yer aldıklarını belirten Şahin Taşkın 2019 yılı Eylül ayında Topraklık Mahallesinde yıkılan Eski Ticaret Meslek Lisesinin yerine inşa edilen yeni binalarına taşındıklarını ve yaklaşık iki yıldır Mesleki Eğitimin gelişmesi adına birbirinden farklı projelere imza attıklarını, son iki yıldır mesleki eğitimin yeniden altın yıllarını yaşamaya başladığını belirterek tüm vatandaşlarımızı meslek liseleriyle buluşmaya davet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.