Pamukkale'de Silahlı Soygun

Pamukkale'de Silahlı Soygun

Denizli’ye bağlı  Pamukkale ilçesindeki bir marketler zincirinin şubesinde yapılan silahlı soygunun güvenlik kamerası görüntülerini ortaya çıktı.

A+A-

Görüntüleri inceleyen polis, zanlı 32 yaşındaki Engin Eksen'i gözaltına aldı. Sevk edildiği adliyede tutuklanmış olan zanlının soygundan sonra sevgilisini bir restorana yemeğe götürdüğü tespite edildi.

Olay, geçtiğimiz 26 Ekim'de saat 21.00 sularında, Zeytinköy Mahallesi'nde bir marketler zincirine ait şubede gerçekleşti. Kapanma saati esnasında markete gelen kar maskeli ve elinde tabanca olan bir kişi, dışarıdaki ürünler ile ilgilenen iş yeri çalışanına silah doğrultarak içeriye girmeye zorladı. Daha sonra marketteki kasiyer kadına da tabancasını doğrultan soyguncu, kasadaki paraları poşete koydurdu. 2 kasadaki paraların da poşete doldurulmasını söyleyen soyguncu, markette bir çalışanın da arkada olduğunun farkına varında yanına çağırdı. 2 kasadaki yaklaşık 4 bin TL parayı alan soyguncu, marketten çıkarak kaçtı.

Yemeğe Götürmüş

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Bürosu ekipleri, olaydan sonra soygunu yapan kişiyi bulmak için çalışma başlattı. Evvela marketin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, ardından çevredeki kamera kayıtlarını da inceledi. Silahlı soygunu yaptığı iddia edilen Engin Eksen, polis ekiplerince dün evinde yakalanıp gözaltına alındı. Eksen'in silahlı soygundan sora sevgilisini bir restorana yemeğe götürdüğü tespit edildi.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.