Pamukkale’de Üst Yapı İçin Sözleşme İmzalandı

Pamukkale’de Üst Yapı İçin Sözleşme İmzalandı

Pamukkale Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesinin alt yapı çalışmalarını tamamladığı mahallelerinde üst yapı atağını başlatıyor.

A+A-

Deliktaş ve Fatih mahallelerinin üst yapı çalışmalarının sözleşmesini imzalayan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Şubat ayında başlayacak olan çalışmalarla yaklaşık 3 bin evde yaşayan vatandaşlarımıza hizmet sunmuş olacağız” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ilçe sınırları içindeki 6 mahalleyi kapsayan alt yapı çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Pamukkale Belediyesi de üst yapı projesinin hazırlıklarını tamamladı. Bu proje kapsamında Pamukkale ilçesinde Fatih, Deliktaş, Aktepe, Karşıyaka, Anafartalar ve Dokuzkavaklar’da hem alt yapı hem de üst yapı tamamlanmış olacak. Pamukkale Belediyesi, ilk etabı oluşturan Deliktaş ve Fatih mahallelerinin üst yapı çalışmalarını içeren ihalenin sözleşmesini imzaladı. Başkanlık makamında Nevzat Ökmen & Doğuş Yol İnşaat İş Ortaklığı yetkilisi Nevzat Ökmen ile Başkan Örki sözleşmeyi imzaladı.

YOL MEDENİYETTİR

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2021 yılında üst yapı atağı yaparak halkın mutluluğunda pay sahibi olacaklarını ifade ederek, “İlçe sınırlarımız içindeki 6 mahallemizde Denizli Büyükşehir Belediyemizin alt yapı hamlesi devam ediyor. Bazı mahallelerimizde artık sona gelindi. Deliktaş ve Fatih bu mahallelerimizden. Toplam 59 sokağımızı kapsayacak ilk etap çalışmamızda ortalama 16 kilometre uzunluğundaki 150 bin metrekarelik bir alan beton kilit parke taşı ve asfaltla kaplanacak. Yol medeniyet demektir. Biz de bu medeniyetten geri kalmak istemiyoruz. Şubat ayında başlayacak olan çalışmalarla yaklaşık 3000 ailemize hizmet ulaştırmış olacağız. Yaklaşık 14 milyon liraya mal olacak olan Deliktaş ve Fatih mahallelerinin üst yapı çalışmalarını 2021 yılı bitmeden tamamlamayı hedefliyoruz. Nasip olursa bu yaz Deliktaş ve Fatih mahallelerimizde rengarenk, cıvıl cıvıl bir ortam oluşturmaya çalışacağız. Bu vesile ile Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Başkanımız Osman Zolan ile Büyükşehir DESKİ çalışanlarına çok teşekkür ederim. Bu projemiz şimdiden Denizlimize, Pamukkale ilçemize, Deliktaş ve Fatih mahallelerimize hayırlı olsun. Ayrıca bu projemizin hemen ardından kısa zaman içinde Aktepe, Karşıyaka, Anafartalar ve Dokuzkavaklar mahallelerimizin üst yapı projelerinin sözleşmesini de imzalayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.