Pamukkale’de Vatandaşlar Mağdur Edilmiyor

Pamukkale’de Vatandaşlar Mağdur Edilmiyor

Pamukkale Belediyesi tarafından, ilçe halkına en iyi hizmetin sunulması amacı ile üstyapı çalışmaları hızla bitirilmeye devam ediliyor.

A+A-

Denizli’nin en büyük ilçesi olan Pamukkale’de, 68 mahallenin her birine ayrım yapmadan dokunan Pamukkale Belediyesi’nde, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’le beraber yepyeni bir çehreye kavuşmuş olan ilçe, gittikçe gelişmeye devam ediyor. Yapmış olduğu hizmetler ve projeler ile örnek ilçe belediye başkanlarından bir tanesi olan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, dev üstyapı çalışmalarını sürdürürken yalnızca ilçe halkının değil, tüm Denizlilerin ulaşım ağı noktasında mühim olan cadde ve sokaklarda üstyapı çalışmalarını çok hızlı biçimde tamamlıyor. Başkan Gürlesin, pek çok yolun yapımında olduğu gibi, İncilipınar Mahallesi’nde, Necdet Adalı Sokak ile Gençlik Merkezi’nin arkasındaki 3367-1195/4-3407 sokaklardaki üstyapı çalışmalarını 20 gün gibi kısa bir zamanda tamamladıklarını ifade etti.

KİLİT NOKTALARDA ÇALIŞMALAR KISA SÜREDE BİTİRİLDİ

Başkan Gürlesin, her daim söyledikleri gibi en çok dikkat ettikleri noktanın halkın mağdur olmaması olduğunu, bunun içinde çalışmaların uzamadan kısa zamanda bitirilmesi için hassasiyet gösterdiklerini, Evvela kaldırımların yapılması, sıcak asfaltının dökülmesi, çizgilerin yapılması gibi tüm üstyapı çalışmalarının kısa zamanda bitirilip vatandaşın hizmetine sunduklarını dile getirdi.

 

Pamukkale Belediyesince, 2 bin 400 m2 asfalt kullanılıp yapımı biten Necdet Adalı Sokak, kaldırımları ile çizgilendirme çalışmaları ile beraber 15 gün gibi kısa bir zamanda tamamlanıp halkın kullanımına açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.