Para Kasasını Kamyonla Kaçırdılar

Para Kasasını Kamyonla Kaçırdılar

Denizli ilinin Çameli ilçesinde, Güzelyurt Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ve PTT Acentesinin dün, gecenin geç saatlerinde soyulduğu öğrenildi.

A+A-

Alınan bilgilere göre gece saatlerinde, Güzelyurt Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin ve Güzelyurt PTT Acentesi’nin binasına girmiş olan kimliği belli olmayan kişiler soygunu yaptılar. Her iki işyerine ait olan güvenlik kamera kayıt cihazlarını ve para kasalarını çalmış olan hırsızlar Güzelyurt Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin kamyonetiyle para kasasını ve çekmecede bulunan nakit parayı da alıp olay yerinden kaçtı.

Sabah Ortaya Çıktı

Sabah, Tarımsal Kalkınma ve PTT Acentesine gelen personel, hırsızlık olayının farkına vardılar ve ilk önce yönetime daha sonra da jandarmaya ekiplerine haber ettiler.

 

Olay yerine gelen Jandarma birimleri öncelikle soygun yapılan yere şerit çekerek önlem aldı ve ilk incelemelerini yaptılar. Ardından soygun yerine gelen olay yeri ekipleri incelemelerde bulundular.

Olay Yeri İnceleme Geldi

 

Olay yeri inceleme birimleri her iki işyerinde de hırsızlık yapılan alanlarda incelemelerini yoğunlaştırarak delil topladılar. Kimliği belli olmayan hırsız ya da hırsızların para kasasını götürmek amacı ile çalmış oldukları Güzelyurt Tarımsal Kalkınma Kooperatifinin kamyonetini yolda terk ederek başka bir araç ile kaçtıkları tespit edildi.

 

İki hırsızlık olayı ile alakalı ekiplerin soruşturmalarının devam ettiği, hırsızların kim olduklarının bulunması için detaylı bir araştırmanın yapıldığı ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.