Paşaderesi Park oldu

Paşaderesi Park oldu

Yeşil alan ve park yatırımlarıyla Türkiye'ye örnek olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Çameli İlçesi'nde bulunan Paşa Deresi Parkı düzenlemesini tamamladı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın talimatıyla bir süre önce başlatılan Çameli İlçesi'ndeki Paşa Deresi Parkı düzenlemesi tamamlandı. Büyükşehir olmasının ardından kent genelinde yaptığı milyonlarca liralık yatırımla Denizlililerin rahat ve huzurlu bir yaşam sürmesi için gece gündüz çalışan Denizli Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde olduğu gibi ilçelerdeki sorumluluk alanlarında da yatırımlarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı'nın Çameli İlçesi'ndeki Paşa Deresi  Parkı'nda başlattığı düzenleme bitirildi. Paşa Deresi Parkı'nda yapılan çalışmada, parka oturma ve yürüme alanları, piknik alanları, çocuk oyun alanı, fitnes alanı, su deposu, aydınlatma ve sulama sistemi ve peyzaj düzenlemesi yapıldı. Yaklaşık 9 bin metrekare alanı kapsayan çalışma tamamlanırken, Paşa Deresi Parkı dinlenmek isteyen vatandaşların uğrak yeri olacak. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.