Paspas Neden Kullanılır?

Paspas Neden Kullanılır?

Paspas modelleri son zamanlarda adeta bir tabloyu andıracak görsellere sahiptir.

A+A-

Paspas modelleri son zamanlarda adeta bir tabloyu andıracak görsellere sahiptir. Evlerin ilk girişte misafirle karşılaşacağı yerler, kapı ve bina önleridir. Ev içlerine gösterilen temizlik ve dekoratif şıklığın bu alanlar için de gösterilmesi gerekir. Son zamanlarda bu bilincin artması kapı önlerine konulan dekoratif sepet ve süsler ile paspaslarda da model çeşitliliğini arttırmıştır. 

Paspas alırken nelere dikkat edilir? Paspas alırken konulduğu yer son derece önem taşır. Paspasların kullanım alanı sadece evlerin dışındaki kapı önleri değildir. Banyo, lavabo gibi alanlarda da paspas kullanımı yaygındır. Banyolarda kullanılan paspasların banyo renkleri ile uyumlu olması önerilir. Bazı banyo paspasları, duşakabin ya da küvet önlerine konulan kaydırmaz özellikte olan paspaslardır.

Paspas Modelleri Nelerdir?

Paspas modelleri, çok farklı tasarımlarda yer alır. Tüysüz olan paspaslar, daha çok kapı önleri için tercih edilen paspaslardır. Tüylü olan paspasları banyolarda sıklıkla görmek söz konusudur. Banyo paspasları daha çok ikili şekilde satılan modellerdir. Yer karosuna uygun renklerde antrasit modellere sahip paspaslar son yılların en trend tasarımlarıdır.

 Klasik olduğu kadar, modern tasarımlı paspaslar da önem kazanan modellerdir. Yumuşak dokuları olan paspaslar, banyolarda en çok tercih edilen tasarımlardır. Paspas alırken kolay temizlenmesi de bir diğer tercih sebebidir. Düşük ısıda çamaşır makinelerinde yıkanma özelliği olan paspaslar tercih sebebidir. En trend ve şık paspasları https://www.madamecoco.com/paspaslar/  sitesinden temin etmek mümkündür.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.