PAÜ 10. Tiyatro Festivali Çok Yakında

PAÜ 10. Tiyatro Festivali Çok Yakında

PAÜ 10. Tiyatro Festivali Çok Yakında

A+A-

"Tiyatro sanatın tümü gibi bir okuldur eğitir insanı, dünyasının sınırlarını genişletir." der bir şair . Biz de bu güzel okulun sınırlarını genişletmek tiyatro sevenlerle buluşturmak için 10. kez tiyatro festivalimizi gururla düzenliyoruz. Sabırsızlıkla sizleri festivalimize bekliyoruz.

Pamukkale Üniversitesi Tiyatro Topluluğu’nun Hayal Perdesi Oyuncuları ve Tabib-ül Curcuna ekibinin bu yıl onuncusunu düzenleyeceği tiyatro festivali başlıyor. Kortej yürüyüşü ile açılacak olan festival, 9-16 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

9 – 16 Nisan tarihleri arasında yapılacak festivalde, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek üniversite ekipleri oyunlarını sergileyecek. Festivalde sahnelenecek tiyatro oyunlarının dışında söyleşiler, tiyatro üzerine eğitimler ve atölye çalışmaları da gerçekleşecek.

Festival süresince oynanacak oyunlar ücretsizdir. (Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde oynanacak oyunlara davetiye ile giriş yapılacaktır. Davetiyeleri oyun günü Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezindeki standımızdan temin edebilirsiniz.)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.