PAÜ 30 Yıllık Personelini tedavi edemedi!

PAÜ 30 Yıllık Personelini tedavi edemedi!

PAÜ Personeli Seyfi Korkut Korkmaz hastalığını ve tedavi sürecini böyle anlattı...Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı

A+A-

PAÜ Personeli Seyfi Korkut Korkmaz hastalığını ve tedavi sürecini böyle anlattı...

PAÜ personeli Seyfi Korkut KORKMAZ rahatsızlanarak Üniversite Hastanesine gelir. Saat 06:45 de giriş yapar. Hasta kalp krizi geçirmektedir. Acil doktorları vakit kaybedilmeden anjiyo olması gerektiğini söyler ve giderler. O saatten sonra hiç ilgilenen olmaz. Hastane müdürü ne ulaşılır rica edilir. Genel Sekretere ulaşılır rica edilir. Her ikisinden de müdahale edileceği ve Dr. Öğr. Ü. Işık TEKİN müdahale edeceği söylenir.

Ama maalesef hiç ilgilenen olmaz. Bir kereye mahsus kardiyolojiden bir asistan gelir bakar ve hiç bir bilgi vermeden gider. Hasta giderek kötüleşmiş ve ilgilenen olmamıştır. Hastanın kan değerleri de iyice kötüleşmiş hasta neredeyse ölmek üzeredir.  Hasta yakınları bakar durum kötüye gidiyor, hasta kaybedilecek. Bu arada saat 14:00 olmuştur. Tam 6 saat doğru dürüst bir işlem yapılmaz. hemen 112'yi arayarak Denizli Devlet Hastanesi'ne götürülür ve orada hemen müdahale edilir ve tedavi altına alırlar.

Üstelik bu hasta üniversitemize 30 yıl hizmet etmiş bir kişidir. Acaba Hastane yönetimi Dr. Ögr. Ü. Işık TEKİN'e söz mü geçiremedi. Ya da ilgili doktor görevini yapmak istemedi mi? Pamukkale üniversitesi kendi personeline bakmıyorsa acaba dışaridan gelen hastalar ne durumdadır bilinmez. Pamukkale üniversitesi Hastanesi'nin bir an önce kendisine gelmesi gerekir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum