PAÜ Bahara “Merhaba” Dedi

PAÜ Bahara “Merhaba” Dedi

Pamukkale Üniversitesi Akademik Oda Orkestrası’nın Vivaldi’den Ali Ekber Çiçek’e yerli ve yabancı bestecilerden seçkin yerli ve yabancı eserleri sanatseverlerle buluşturduğu konser büyük ilgi gördü.

A+A-

Yoğun İlgi

Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konsere Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can’ın yanı sıra akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Santuri Ethem Efendi’nin Şehnaz Longa adlı eserinin yorumlanması ile başlayan konserde Arş Gör. Atakan Ertem’in Avusturyalı klasik müzik bestecisi Joseph Haydn tarafından bestelenen Re Majör Piyano Konçertosu dinletisi konuklardan büyük beğeni aldı. Konserde Orhan Dikici, Fatıma Akyüzlüer, Muharrem Gürel Adak ve Aykut Önder Sarıçiftçi’nin solo performansları eşliğinde Vivaldi’nin bestelediği “Mevsimler”, anonim eser olan “Osmanım”, Yıldırım Gürses’in bestelediği “Yıllar Sonra Rastladım” gibi eserleri orkestra eşliğinde dinleyiciler ile buluştu.

Konserin sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, orkestra üyelerine güzel müzik dinletisi için teşekkürlerini sunarken günün anısına belge ve çiçek takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.