PAÜ'de ''Zeytin Dalı'' Harekatı Konuşuldu

PAÜ'de ''Zeytin Dalı'' Harekatı Konuşuldu

PAÜ'de ''Zeytin Dalı'' Harekatı Konuşuldu

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Topluluğu’nun düzenlediği “Vatan Savaşında Afrin Harekâtı” adlı panel ile öğrenciler, harekat öncesi durum ve başlangıcından günümüze harekatın geldiği nokta gibi konularda bilgilendirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi İsmail Çetişli Konferans Salonu’nda gerçekleşen panelin konukları Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş ve Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Cem Dikmen oldu. Panelde terör örgütleri ile mücadeleden, Zeytin Dalı Harekatı’na, cephede ve cephe gerisinde birlik ve beraberlikten, gençlere düşen görevlere değin birçok konu konuşuldu.

İki oturumdan oluşan panelin ilk oturumda Emekli Hava Tümgeneral Beyazıt Karataş, günümüzde devam eden Zeytin Dalı Harekatı, harekat öncesi genel durum, harekat kararında önemli noktalar, terör harekat sonrası neler yapılabilir gibi konularda konuşmasını gerçekleştirdi. Panelin ikinci oturumunda ise Türkiye Gençlik Birliği Genel Başkanı Cem Dikmen, cephede görev yapan Mehmetçiğe destek, vatan cephesinde de yapılması gerekenler ve gençlere düşen görevler nelerdir gibi konularda konuşarak gençlere tavsiyelerde bulundu.

Oturumların sonunda, katılımcılardan konuklara yöneltilen sorular cevapladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.