PAÜ Hastanesi ''Hayırseverimize Teşekkürler''

PAÜ Hastanesi ''Hayırseverimize Teşekkürler''

PAÜ Hastanesi ve hayırsever arasında yeni bir yoğun bakım ünitesi için protokol imzalandı.

A+A-

Denizlili hayırsever Bezsan Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Akçay bağışlarına yenisini ekledi ; hayırseverimiz ve PAÜ Hastanesi arasında yeni bir yoğun bakım ünitesinin kısa bir sürede hizmete açılabilmesi için protokol imzalandı.

Hayırsever Akçay daha önce Hastanemizin Nöroloji Yoğun Bakım Ünitesinde kullanılmak üzere Ventilatör ( solunum ) cihazı bağışlamış ve sonrasında Türkiye’de ilk olan Aritmi merkezini de hastanemize kazandırarak hastalarımızın şehir dışına gitmelerinin önlenmesini sağlamıştı.

Bağışlarına devam eden hayırseverimiz Muammer Akçay son olarak Himmet Akçay Girişimsel Pulmonoloji ( Servis ve Yoğun Bakım ) Ünitesinin yapımını üstlendi.

Yeni açılan ünite ile Göğüs Hastalıkları, Göğüs Cerrahisi, Kalp Damar Cerrahisi vb. bölümlerin girişimsel işlem gerektiren hastalarının tedavi edileceği donanıma sahip bir ünite olacağı, işlem sonrası takiplerin yapılacağı servis ve yoğun bakımı ile hastalara en iyi hizmet verileceği bildirildi.

Başhekimlik makamında gerçekleşen protokole PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer. Başhekim Yardımcısı ve Göğüs Hastalıkları AD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Erhan Uğurlu ve Nöroloji AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çağdaş Erdoğan katıldılar.

Başhekim Prof. Dr. Türkçüer daha önce birçok bağışta bulunan hayırseverimiz Muammer Akçay’a yeni bağışı için hayırseverlere örnek olduğu için teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.