PAÜ Hastanesi Önemli Bir Denetimden Geçti  

PAÜ Hastanesi Önemli Bir Denetimden Geçti  

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından PAÜ Hastanelerinde 2020 yılı Ocak ayında 2019 yılı değerlendirilmesi yapıldı.

A+A-

Konu ile alakalı şu açıklama yapıldı:

Hastanemizde kalite yolculuğumuz Ekim 2008’den beri gelişerek devam ediyor. Bu kapsamda  “Kalite geliştirme asla sona ermeyecek bir seyahattir” sözünden yola çıkarak, her zaman daha iyisini gerçekleştirme adına sürekli değişim ve yenilenme sürecinden geçiyoruz.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sağlıkta Kalite ve Akreditasyon Daire Başkanlığı tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinde 2020 yılı Ocak ayında 2019 yılı değerlendirilmesi yapıldı. Hastanemiz doküman ve uygulama bazlı olarak yapılan değerlendirmede yeni gelişmelerle sürecini tamamlamıştır.

Tüm Birimler İncelendi

Sağlık Bakanlığı tarafından, Acil Servis, Ameliyathane, Tüm Üniteler (Yoğun Bakım Üniteleri, Yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesi, Diyaliz Ünitesi, Merkezi Sterilizasyon Ünitesi,  Doğumhane vb.), Radyoloji ve Nükleer Tıp, Laboratuvarlar, Poliklinik ve Klinikler, Dış Kaynak Kullanımı, Çamaşırhane, Atık Depoları, ve idari birimler değerlendirildi.

Merkez Müdür Yardımcısı/Kalite Yönetim Direktörü Doç. Dr. Hakan Alkan “Mükemmel sağlık hizmetini kaliteden ödün vermeden sürdürmeye devam ediyoruz. Tüm çalışanlarımıza kalite politikalarına verdikleri destekten dolayı Kalite Ekibi adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.