PAÜ – Honaz Belediyesi Ortaklığı İlçenin Çehresini Değiştirecek

PAÜ – Honaz Belediyesi Ortaklığı İlçenin Çehresini Değiştirecek

PAÜ ile Honaz Belediyesi arasında, Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun (DTBMYO) yapımı için protokol imzalandı.

A+A-

İmzalanmış olan protokol çerçevesinde, Honaz ilçesinde hem eğitim hem de sosyal olarak faydaları olacak olan DTBMYO’ya ait bina projesiyle alakalı mimari statik, elektrik, makine ve çevre düzenleme projelerine ait bütün imalatları Honaz Belediyesi üstlendi.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlük binasında gerçekleşen imza törenine, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Honaz Kaymakamı Turan Atlamaz, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Dal’ın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç Duru, Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan ile PAÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı katıldı.

2020 – 2021 Eğitim Yılına Hazırlanacak

Gerçekleştirilen protokol Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek tarafından imzalandı. İmzalanan protokolün konusu Denizli ili Honaz İlçesi Belediye sınırları içinde yer alan ve mülkiyeti Maliye hazinesine ait arsa üzerinde yapılacak olan Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Binasını kapsıyor. Protokol ile taraflar; Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu adı ile faaliyete geçecek okulun, 2020-2021 öğretim döneminde eğitime başlaması için tüm sorumluluklarını yerine getirmeyi vaat etti.

Pamukkale Üniversitesi, Rektörlük binasında taraflar arasında imzalanan protokolde yer alan bazı maddeler şöyle: Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Binası projesi Honaz Belediyesince ilgili kişilere hazırlatılarak, PAÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’na onaylatacak. Binanın 2020-2021 öğretim döneminde eğitime başlayabilmesi için Projelere ait tüm imalatların Honaz Belediyesince tamamlanarak Pamukkale Üniversitesine Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu adı ile devredilecek, herhangi bir isim değişikliği iki kurumun da ortak kararı ile sağlanabilecek. Denizli Teknik bilimler Meslek Yüksekokulunun yapımında belirlenen miktarlarda bağışta bulunanların isimleri; Pamukkale Üniversitesi tarafından dersliklere verilecek.

İmza töreninin sonunda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Honaz Kaymakam’ı Turan Atlamaz’a plaket takdiminde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.