PAÜ İftar’da Buluştu

PAÜ İftar’da Buluştu

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Üniversite Yönetimi ve Pamukkale Teknokent ailesi, Pamukkale Teknokent’te düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

A+A-

Düzenlenen iftar yemeğine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ile birlikte Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Prof. Dr. Osman Çiftçi, Pamukkale Teknokent Yönetici A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan, dekanlar, Teknokent Yönetimi, Teknokent bünyesindeki firma yetkilileri, çalışanları ve aileleri katıldı.

Yaklaşık 450 kişinin katıldığı iftar yemeğinde, duygularını aktaran Pamukkale Teknokent Yönetici A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan şunları dile getirdi: “Mübarek Ramazan ayında iftarın huzuru ve bereketini başta Rektörümüz, Üniversite Yönetimimiz Teknokentte faaliyet gösteren firma yetkilileri, çalışanlarımız ve davetlilerle birlikte yaşadık; mutluyuz. Bizler Teknokent Yönetimi olarak firmalarımızla yakın temaslarımıza bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdürerek, bilimi sanayi ile buluşturmanın yarattığı enerjiyi ve dinamiği dinç tutmaya firmalarımızla birlikte devam edeceğiz. Şimdiden tüm İslam âleminin ve ülkemizin bayramını en içten dilekle kutlarım.”

Mutluyuz

Bir arada olmanın verdiği memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ şunları kaydetti: “Pamukkale Teknokent Yönetimi ve burada faaliyet gösteren firma temsilcileri ve çalışanları ile bu mübarek ayda iftar münasebetiyle bir araya gelmekten dolayı mutluyuz. Tüm Teknokent ailesi ve Teknokent’te faaliyet gösteren firma yetkilileri ile sohbet etmek için de güzel bir vesile oldu, katılan herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.