PAÜ İşletme Topluluğu’ndan  Farkındalık Yürüyüşü

PAÜ İşletme Topluluğu’ndan  Farkındalık Yürüyüşü

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İşletme Topluluğu, sağlıklı yaşam konusunda farkındalığı artırmaya katkı sağlamak amacıyla, LÖSEV’in 7. Geleneksel Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü etkinliğine katıldı.

A+A-

Bu yıl 7.’si düzenlenen Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü etkinliği birçok Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) destekçisi tarafından Türkiye’nin belirli illerinde gerçekleştirildi. Etkinliğin gerçekleştirildiği illerden bir tanesi de İzmir oldu. LÖSEV’in gerçekleştirdiği etkinlik yoğun ilgi görürken, sağlık için yürüyenler ve bu farkındalığın oluşturulmasına destek verenler arasında PAÜ İşletme Topluluğu da yerini aldı.

Yürüyüş kapsamında ayrıca, lösemiye karşı farkındalık çalışmaları da gerçekleştirildi. Etkinlik hakkında duygu ve düşüncelerini paylaşan PAÜ İşletme Topluluğu Başkanı Mehmet Çankal: “Etkinliğin İçerisinde Topluluk Olarak Bulunmamız Bizi Çok Sevindiriyor

Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu, 7. Geleneksel LÖSEV Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’nün İzmir ayağı için 42 kişilik bir ekiple Denizli’den İzmir’e gitti. Böylesine güzel ve farkındalık yaratacak bir etkinliğin içerisinde topluluk olarak bulunmamız bizi çok sevindiriyor. Pamukkale Üniversitesi İşletme Topluluğu kurulduğu günden beri sosyal sorumluluk faaliyetleri konusunda her zaman ön planda olmuştur. Özellikle LÖSEV’in 7 senedir böyle bir etkinlik düzenlemesi ve bizimde bu sene bunun bir parçası olmamız bizi gerçekten çok sevindirdi. Topluluk üyelerimizle başlattığımız etkinlik sadece toplulukla kalmadı. Denizli’den lösemili çocuklar ve aileleri de yolculuğumuzda ve etkinlikte bizimle beraberlerdi. O kadar çocuğun içerisinde olmak, onlarla vakit geçirmek ve mücadeleleri için bizim de bir adım atıyor olmamız hepimiz için büyük bir onur madalyası niteliğinde oldu. Başta Pamukkale Üniversitesi Yönetimine ve etkinliğimize destekte bulunan danışman hocamız Prof. Dr. Sabahat Bayrak Kök’e teşekkürlerimizi sunarız. Topluluğumuzun yaptığı, katıldığı etkinlikleri ve daha fazlasını görmek için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.