PAÜ Öğrencilerinden Evde Kal Kampanyası

PAÜ Öğrencilerinden Evde Kal Kampanyası

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Çarşamba seminerlerini dijital olarak sürdürürken, Fen Bilgisi Eğitimi öğrencileri işaret diliyle #EvdeKal kampanyasını destekledi.

A+A-

Yeni tip Korona virüs salgını nedeni ile uzaktan eğitime geçen PAÜ’de sosyal ve kültürel faaliyetler de dijital ortama taşındı.

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından her hafta Çarşamba günleri yapılan seminerler sanal olarak devam ediyor. Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Hasret Kökten, “Thomas Kuhn ve Paradigma Üzerine” konulu seminer için kamera karşısına geçti. Öğr. Gör. Kökten, 20. yüzyılın bilim felsefesi filozoflarından Kuhn’un paradigma tanımı ile paradigma dönemlerini anlattı.

Önemini Vurguladılar

Öte yandan, sosyal medyada #EvdeKal ve #HayatEveSığar etiketleri ile başlatılan kampanyaya Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Eğitimi Anabilim Dalı 2. sınıf öğrencileri de çevrimiçi ortamda destek verdi. Öğretmen adayları, evlerinde çektikleri görüntülerle işaret dili kullanarak evde kalmanın önemini vurguladı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.