PAÜ Öğretim Üyesi Alım İlanı

PAÜ Öğretim Üyesi Alım İlanı

Pamukkale Üniversitesine öğretim üyesi alımı yapılacak. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

A+A-

Resmi Gazete'de yayınlanan ilana göre Pamukkale Üniversitesi'ne 37 adet öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alınacak. Öğretim elemanı alımı için sınav başvurusu 21 Temmuz 2020 tarihinde sona erecek.

19 Profesör

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayınlanan ilana göre Pamukkale Üniversitesi'nde çeşitli bölümlere 37 adet öğretim elemanı ve öğretim üyesi alınacak. Devlet Yükseköğretim Kurumlarında Öğretim Elemanı Norm Kadrolarının Belirlenmesine ve Kullanılmasına İlişkin Yönetmelik, 2457 Sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliği uyarınca alınacak öğretim üyelerinden 19 adedi profesör öğretim üyesi, 10 adedi doktor öğretim üyesi, 8 adedi de ders verecek öğretim görevlisi statüsünde olacak.

Öğretim üyeleri herhangi bir sınava tabi tutulmazken, başvuru yapacak öğretim görevlisi adayları sınava girecek. Öğretim elemanı sınav başvuruları 7 Temmuz-21 Temmuz 2020 tarihleri arasında olacak. Sınava giriş tarihi 10 Ağustos 2020'de yapılacak. Sınav sonuçları da 13 Ağustos tarihinde açıklanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.