PAÜ Teknofest'ten Eli Boş Dönmedi

PAÜ Teknofest'ten Eli Boş Dönmedi

TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST İstanbul) kapsamında düzenlenen yarışmaların ödülleri, sahiplerini buldu.

A+A-

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde, Anadolu Ajansının Global İletişim Ortağı olduğu, ülkenin önemli kurum ve firmalarının destekleriyle Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen TEKNOFEST İstanbul kapsamında gerçekleştirilen yarışmaların kazananları belli oldu.

PAÜ'den Birincilik

Yarışmada Pamukkale Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Hazar Takımı'nın yaptığı Hiera 3000 isimli roket, Teknofest İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ndeki yüksek irtifa kategorisindeki yarışmada birinci oldu.

PAÜ'den konu ile alakalı şu açıklama yapıldı:

"Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinden oluşan HAZAR takımımız 17-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalleri (Teknofest 2019) Yüksek İrtifa Roket kategorisinde BİRİNCİ olmuştur.

Prof. Dr. Cemal Meran öncülüğündeki Hazar takımının başta takım lideri Mehmet Serhat Duras olmak üzere çalışmaya emek veren tüm ekibini canı gönülden kutlarız.

Sürecin başından sonuna kadar her aşamasında maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen üniversite Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Hüseyin BAĞ hocamıza şükranlarımızı sunarız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.