PAÜ Türkiye'yi Temsil Edecek

PAÜ Türkiye'yi Temsil Edecek

‘Can You Make It?’ yarışmasında Türkiye’yi temsil edecek takımlar açıklandı. İlginç yarışma hakkında detaylar haberimizde…

A+A-

60 değişik ülkeden 200 öğrenci takımın katıldığı ‘Redbull Can You Make It?’ isimli yarışmada Pamukkale Üniversitesi Ekip ve Keşif Sporları Topluluğu öğrencileri Mehmet Akın Bildir, Tuğana Selek ve Esmanur Aksoy Türkiye’yi temsil edecek 3 Türk takımından bir tanesi oldu.

7 Günlül Macera Başladı

10 Nisan tarihinde başlayan maratonda, takımlar sadece 24 tane Red Bull’u para yerine kullanıp Avrupa’yı 7 günde boydan boya geçmek için mücadele edecekler. Denizli’nin sembollerinden bir tanesi olan Travertenlerden esinlenip ‘Travertines’ ismini kullanan PAÜ Öğrencileri; Roma, Madrid, Stockholm, Manchester ve Budapeşte, olarak belirledikleri güzergahlarına başlangıç noktalarından olan Roma’dan yola çıktılar. Travertines Takımı, hiçbir haberleşme aygıtı kullanmaksızın 17 Nisan’a kadar Amsterdam’a ulaşmaya çalışacaklar.

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ’ın da desteklediği, 7 gün boyunca yarışarak Türkiye’yi temsil edecek olan üç Türk takımından birisi ‘Travertines’ takımına tüm Pamukkale Üniversitesi Ailesi adına yarışmada başarılar diliyoruz.

  

Detaylı bilgi için:

https://canyoumakeit.redbull.com/tr/

https://canyoumakeit.redbull.com/tr/teams/

https://www.redbull.com/tr-tr/can-you-make-it-travertines-roportaji

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.