PAÜ’de Bir İlk Daha

PAÜ’de Bir İlk Daha

PAÜ İletişim Fakültesince ilki düzenlenecek olan “PRoject: Yaratıcı Fikirler Yarışıyor” 13-17 Mayıs 2019 tarihleri arasında Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

A+A-

 

Yarışma kapsamında Pamukkale Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri halkla ilişkiler, kurumsal iletişim ve reklam projelerini sunacak.

13 Mayıs 2019 Pazartesi günü açılış töreni ile başlayacak olan etkinlik, Ege Üniversitesi, İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aylin Göztaş’ın “Halkla İlişkiler: Dünü, Bugünü, Yarını” konulu konuşmasıyla devam edecek.

Proje Sunumları Yapılacak

Hafta boyunca proje sunumlarının yapılacağı etkinlikte aynı zamanda Fakülte öğrencilerinin yıl boyunca derslerde ürettiği iletişim çalışmaları da sergilenecek.

17 Mayıs 2019 Cuma günü Aydem Kurumsal İletişim Direktörü Gizem Dağ Mandacı'nın “Enerjinin İletişimi: Aydem’in Kurumsal İletişim Serüveni” konulu konuşması ile devam edecek etkinlik saat 15.00’da yapılacak olan ödül töreni ile sona erecek.

İletişim Bilgileri:

Yer: Pamukkale Üniversitesi, İletişim Fakültesi Binası Konferans Salonu, Kınıklı Yerleşkesi, Denizli

E-Mail : pauproject.if@gmail.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.