PAÜ’de Değerlendirme Toplantısı

PAÜ’de Değerlendirme Toplantısı

PAÜ’de Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi’nin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi’nde 4 - 6 Ekim tarihlerine 13.’sü yapılmış olan “21. Yüzyıl Becerileri Ve Öğretmen Yeterlikleri”, “Endüstri 4.0 ve Geleceğin Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi” ve “Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Fen ve Matematik Eğitimi” gibi konuların konuşulduğu Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi’nin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Kongreye destek sağlamış olan Denizlili işadamlarına Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ tarafından teşekkür belgeleri verildi.

13.sü Yapıldı

Pamukkale Üniversitesi’nin ev sahipliğinde yapılmış olan 13.  Ulusal Fen Bilimleri ve Matematik Eğitim Kongresi’nin düzenlenmesinde destek sağlamış olan işadamları ve görev alan personel ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Kampüs içindeki toplantıya Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru, kongreye destek sağlamış olan işadamları Mehmet Tosunoğlu, Nihat Kömürcüoğlu, Hasan Tekin Ada, Sinan Kayalar ve eşi Sibel Kayalar’la akademisyenler katılımda bulundular.

Türkiye ve dünyanın dört bir tarafından 500’den fazla araştırmacının katılmış olduğu kongrede toplamda 430 bildiri sunumu yapıldığı ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.