PAÜ'DE Kadınlar Günü Sergisi

PAÜ'DE Kadınlar Günü Sergisi

PAÜ'DE Kadınlar Günü Sergisi

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Tasarım Bölümü Grafik Tasarım Programı Öğrencileri, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında öğrenci çalışmaları sergisi açtı. Bölüm öğrencileri tasarım çalışmalarını izleyicinin beğenisine sundu.

Öğretim Görevlisi Gülderen Çavuş sergi hakkında yaptığı açıklamada; “Çalışmalarımızın teması güncel hayatta kadın ve türk tarihindeki kadınlar olan eserlerimiz, “Kadının izleyicideki etkisi anlayışı” olarak tasarlanmıştır” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Denizli Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü, Grafik Tasarım Programı öğrencileri 2017-18 eğitim-öğretim yılı Bahar Dönemi içerisinde, bölümümüz Öğretim Elemanları; Öğr. Gör. A. Serenay Özmen, Öğr. Gör. Tülay Candemir ve Öğr. Gör. Gülderen Çavuş desteği ile tasarımlarını ve üretimlerini gerçekleştirdiler. Bu tasarımlar, Ambalaj Tasarımı dersi; Ambalaj Mock-up giydirme, Grafik Desen, Kolaj-Desen karakalem karışık teknikte ve 3D yüzeyden kopuk çalışma tekniğinde yapıldı. Portfolio dersinde; Photoshop Brushes kullanarak “Tarihteki Türk Kadınları Teması” ile, özgün baskı, şablon ve linol baskı tekniği ile uygulandı. Tipografi dersi kapsamında afiş tekniği, Grafik Animasyon ile kinetik animasyon; Web Tasarımı dersi desteğiyle üç boyutlu afiş; Grafik Tasarım dersi kapsamında; kolaj tekniği afişi ile karışık teknikte çeşitli boyutlarda çalışmalar yapılmıştır.

Öğr. Gör. A. Serenay Özmen, Öğr. Gör. Tülay Candemir sergimizin açılmasında emeği geçen 61 öğrencimize 88 eseri için teşekkür ederek çalışmalarının devam edeceğini belirttiler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.