PAÜ'lü Gençler İYİ Parti Ziyaretinde

PAÜ'lü Gençler İYİ Parti Ziyaretinde

Pamukkale Üniversitesi’nin farklı fakültelerinden hemen hemen 100 öğrenci İYİ Parti Denizli il başkanlığına ziyaret düzenlediler.

A+A-

İYİ Parti Denizli İl Başkanlığına gençlerden sürpriz ziyaret. Farklı fakültelerde 100’e yakın öğrenci  İl Başkanı Hasan Akgün ile görüşerek kendilerine İYİ Partinin anlatılmasını istediler. İYİ Parti il binasına gelen PAÜ'lü gençler İl Başkanı Hasan Akgün'e çiçek verdiler.

Öncelik Eğitim

PAÜ’lü gençlerle İl binası toplantı salonunda bir araya gelen ve onlara kulak veren Akgün İYİ Parti demenin kısaca “Türkiye” ve “geleceğimiz” demek olduğunu yani gençler demek olduğunu vurgulayarak,  İYİ Parti iktidarının ilk önceliğinin eğitim alanının olacağını, senelerce her gelen Milli Eğitim Bakanının eski sistemi kötüleyerek daha iyisini getirdiğini iddia etmesinin çelişkilerini, eğitimsiz toplumların durumlarının maalesef ortada olduğunu dile getirdi.

Üniversitelerin Bölünmesi

Gençler Başkan Akgün’e son günlerin flaş tartışması üniversitelerin bölünmesi ile alakalı görüşlerini sordular. Başkan Akgün gündemde olan üniversitelerin bölünmesi meselesinin yapay bir tartışma olduğunu, üniversitelerin bölünmesini değil daha iyi ve kaliteli eğitim vermelerinin gerektiğini, her şehre bir  üniversite açmak yerine öğrencilere çok daha kaliteli bir eğitimin verilmesi gerektiğini ve üniversitelerin asla siyaset malzemesi yapılmaması gerektiğini dile getirdi.

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Hasan Akgün'den merak ettikleri  bilgileri öğrenen PAÜ'lü gençler parti binasından memnun bir şekilde ayrıldılar ve bu toplantıların her hafta tekrarlanması gerektiğini dile getirdiler.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.