PAÜ’lü Milli Sporcu Ödülleri Topluyor

PAÜ’lü Milli Sporcu Ödülleri Topluyor

Pamukkale Üniversiteli Milli Sporcuya bir ödül de Sabancı Vakfı’ndan geldi.

A+A-

2020 Tokyo Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nda Türkiye’yi temsil eden ve altın madalya kazanan şampiyon sporcular, Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Dilek Sabancı tarafından ödüllendirildi. PAÜ’lü milli sporcu Şeydanur Kaplan da ödül alan sporcular arasında yer aldı.

Sabancı Vakfı, Tokyo’da düzenlenen 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları’nda, altın madalya kazanan milli sporcuları ödüllendirmek için “Sakıp Sabancı Spor Ödülleri Töreni” düzenledi. Oyunlarda; okçuluk, boks, masa tenisi ve goalball dallarında Türkiye’yi temsil eden ve altın madalya kazanan şampiyon sporculara ödüllerini Sabancı Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Dr. Dilek Sabancı takdim etti.

Törende konuşan Dilek Sabancı, Türkiye’nin Tokyo Olimpiyatları’nda tarihindeki en yüksek madalya sayısına ulaşmasından duyduğu gururu dile getirirken, sporcuların bu başarılarında büyük emeği olan ailelerine, onları özveriyle çalıştıran antrenörlerine ve tüm federasyon yetkililerine de onları destekleyip yanlarında durdurdukları ve başarıya giden yoldaki katkıları için teşekkürlerini iletti.

Dr. Dilek Sabancı’nın konuşmasının ardından Olimpiyat Oyunları’nda okçuluk dalında altın madalya kazanan Mete Gazoz ve boks dalında altın madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ile Paralimpik Oyunları’nda altın madalya kazanan; masa tenisi dalında Abdullah Öztürk ile aralarında PAÜ öğrencisi Şeydanur Kaplan’ın da bulunduğu kadın Goalball Milli Takımı üyelerine ödülleri takdim edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.