PAÜ’lü Öğretim Üyesinden Moral Konseri

PAÜ’lü Öğretim Üyesinden Moral Konseri

PAÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer sosyal medya aracılığı ile verdiği konserle #EvdeKal Dedi.

A+A-

PAÜ’de Korona virüs önlemleri çerçevesinde derslerin dijital ortama taşınmasından sonra, fakültelerde farklı faaliyetler de sosyal medya üstünden yapılmaya başlandı.

Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer, sosyal medya üzerinden mini bir konser verirken, konserde #EvdeKal isimli parçayı seslendirdi.

Eğitim Fakültesi Sosyal Medya Hesabı üzerinden gerçekleştirilen konserde Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer, altyapıları PAÜ Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Elemanı Öğr. Gör. Birol Işıkdemir tarafından düzenlenen “Diçitençello”, “Yalgızam”, “Sevmek Nedir?”, “Yiğidim”, “Zülüf” ve “Rinaldo” gibi yerli ve yabancı birçok eserleri seslendirdi.

Çağrı Yaptı

Doç. Dr. Akyüzlüer, konserde, sözü, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi Piyano Öğretmeni Nalan Albayrak’a ve bestesi Jülide Kıratlı’ya ait olan “Evde Kal” isimli parçayı ilk kez seslendirerek dinleyenlere “#EvdeKal” çağırısı yaptı.

Konserin sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilge Can, bu güzel müzik dinletisinden dolayı Doç. Dr. Fatıma Akyüzlüer ve Öğr. Gör. Birol Işıkdemir’in yanı sıra  #EvdeKal isimli parçanın söz yazarı ve bestecisi olan Nalan Albayrak ile Jülide Kıratlı’ya teşekkürlerini iletti.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.