PAÜ’YE İKİ BÜYÜK GURUR BİRDEN

PAÜ’YE İKİ BÜYÜK GURUR BİRDEN

PAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi öğretim üyeleri Mehmet Ali Ünal ve Nergis Biray, Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu üyeliklerine seçildi.

A+A-

PAÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Ünal, Türk Tarih Kurumu Bilim Kurulu üyeliğine, Çağdaş Türk Lehçeleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nergis Biray ise Türk Dil Kurumu Bilim Kurulu asil üyeliğine seçildi.

 

İki bilim insanının bilim kurullarında görev almasının gurur kaynağı olduğunu belirten rektör Ahmet Kutluhan yaptığı yazılı açıklamada; “Pamukkale Üniversitesi 30. yılını geride bırakmış köklü bir üniversitedir. Bu tecrübeyle yapmış olduğumuz geleceğe ve günümüze ışık tutan araştırmalar, verdiğimiz nitelikli eğitim ve birçok alanda değer katan üretimlerimizle öğrencilerine, şehrine, ülkesine rehberlik etmiştir, etmeye devam etmektedir. Üreten üniversite misyonu ve üniversite hayatın rehberidir vizyonu ile yürüttüğümüz eğitim öğretim ve araştırma çalışmalarını her geçen gün geliştiriyor, sizlere daha iyi ve güncel bir eğitim vermek amacıyla güçlendiriyoruz. Bu bağlamda Üniversitemizin değerli akademisyenleri de bilime ve öğrencilerimize rehberlik etmeye hızla devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.