Pekdemir’in balık hali projesi yerli ve yabancı turiste de hizmet edecek

Pekdemir’in balık hali projesi yerli ve yabancı turiste de hizmet edecek

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir'in 29 Mart yerel seçimlerini kazanması halinde Pamukkale'de hayata geçirilecek olan "Balık Hali" projesi,...

A+A-
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir'in 29 Mart yerel seçimlerini kazanması halinde Pamukkale'de hayata geçirilecek olan "Balık Hali" projesi, ilçe halkı tarafından beğeni topladı. Hayata geçirildiğinde yerli ve yabancı turiste de hizmet edecek olan tesis, bölge ekonomisine de katkı sağlayacak.

Pamukkale'yi cazibe merkezi haline getireceğini yaptığı seçim çalışmalarında iddialı sözlerle dile getiren Cumhur İttifakı'nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir'in, göreve geldikten sonra bölgede inşa edeceğini açıkladığı Balık Hali projesi, vatandaşlar tarafından beğeni topladı. Pekdemir'in vadettiği tesiste balık satış yerlerinin yanı sıra restoran, oyun alanı, otopark ve farklı sosyal tesis alanları bulunacak.

Pamukkale'nin turistik ve ekonomik potansiyelini artırmak amacıyla da planlanan bu proje, modern mimarisiyle de dikkat çekecek. Hijyen şartlarının hassasiyetle korunacağı öğrenilen tesisin restoran bölümlerinde balık pişirme yerleri de bulunacak.

IHA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.