Personeli İle Piknik Yaparak Kutladı

Personeli İle Piknik Yaparak Kutladı

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla belediye personelleri ve aileleri ile kahvaltıda bir araya geldi

A+A-

Sarayköy Çamlık Mesire Alanı’nda yapılan kahvaltıda personeller ve aileleri, piknik havasında bir gün geçirdiler. Belediye personelleri ve aileleri başkanla uzun uzun sohbet etme imlanı bulurken, çocuklar da palyaçolar ve ikramlarla doyasıya eğlendiler.

 

Programın başında bir selamlama konuşması yapan ve tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Özbaş “İlçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için gece gündüz demeden hep birlikte çalışıyoruz. Sorumlulukları ve hizmet yükünü birlikte paylaşıyoruz. Bütün belediye personellerimizle, başkanından temizlik işlerindeki kardeşime kadar biz büyük bir aileyiz. O yüzden bu güzel günü, bu bayramı hep birlikte geçirmenin mutluluğu içindeyim. İnşallah bu birlikteliğimiz, daha büyük hizmetlerin ve yatırımların hayata geçirilmesinde bizim en büyük gücümüz olacaktır. Buraya gelerek bizleri yalnız bırakmayan ailelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bundan sonra da yine böyle güzel etkinliklerle bir arada olmaya devam edeceğiz. Ben sizlerin vasıtasıyla emeği ve alın teriyle cennet vatanımızın kalkınmasında ve refah seviyesinin artmasında en büyük paya sahip olan tüm işçi ve çalışan kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyor; bu güzel günün birlik, kardeşlik ve dayanışmamızın artmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.

 

Gaziantep’teki hain saldırıyı da lanetleyen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş “Bu programın sadece burada değil ülkemizin dört bir tarafında coşkuyla kutlanmasını isterdik. Ama ne yazık ki sabah buraya gelirken Gaziantep’te gerçekleştirilen hain saldırıyı öğrendim. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Yarılılarımıza azil şifalar temenni ediyorum. Terörü ve ona destek olanları lanetliyor, hak ettikleri cezayı en kısa sürede alacaklarına inanıyorum” dedi.

 

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle belediye personeli ve aileleri ile yapılan kahvaltıya Başkan Özbaş’ın yanı sıra eşi Esin Özbaş ve Ak Parti Sarayköy İlçe Başkanı Mevlüt Arık’ta katıldılar. Program, aile fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi...

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.