Peşinatlı Ve Faizsiz Birikimoto İle Araba Sahibi Olmak

Peşinatlı Ve Faizsiz Birikimoto İle Araba Sahibi Olmak

Birikimoto faizsiz ev araba sahibi olmak isteyenlerin bir araya getirildiği ve bu kişilerden toplanan fonlarla oluşan havuzdan sırayla ve kurayla belirlenmek üzere sisteme para yatıran herkese finansal para akışının sağlandığı bir sistemin adıdır.

A+A-

Birikimoto firmasına Türkiye’de birçok ilden ulaşılabilmektedir.

Sisteme herkes bütçesine göre ödeme yapabilmektedir. Belirlenmiş taksit tutarları ve süreleri belirli bir zaman sonra şirket tarafından tek taraflı olarak değiştirilmemektedir. Tüm sözleşme şartlarına bağlı kalarak herhangi bir aksaklık veya eksikliğe fırsat vermeden tüm vaatlerin karşılandığı Birikimoto sistemi müşterilerinin mağduriyetlerine asla fırsat vermemektedir.

 Faizsiz Araba Sahibi Olma

Faizsiz araba sahibi olma Birikimoto tarafından sunulan önemli bir araç alım yöntemidir. Sisteme üye olmak ve belirli bir süre ödeme yapmak kaydıyla araç parasını alabilirsiniz. Sisteme ilk üye olduğunuzda ödemeniz gereken bir miktar para dışında herhangi bir faiz de ödemezsiniz.

Ödenen bu bir miktar para üyelik aidatı olarak ve komisyon olarak alınmaktadır. Bu ücret de çok az tutarlara denk gelmektedir. Bu ücretin dışında almak istediğiniz araç tutarı kadar yapacağınız ödemelere başka herhangi bir faiz ödemesi yapmazsınız.

Peşinatlı ve Faizsiz Araç Alma Yöntemi

Peşinatsız araba sahibi olma imkanı sağlayan Birikimoto, yukarıda bahsettiğimiz komisyon tutarına ek olarak verilecek bir peşinatla da araba sahibi olma imkanı sağlamaktadır. Bunun için de şirketle ilk başta yapılacak olan sözleşmede yapacağınız peşinatı belirtmeniz ve gerekli peşinatı ödemeniz gerekmektedir.

Yapacağınız peşinat sayesinde almak isteyeceğiniz araç için şirket tarafından tarafınıza ödenecek olan fiyat düşeceğinden ve şirket bu peşinat sayesinde önemli bir fon sağlayacağından aracı almanız için size ödeyeceği toplam paranın ödeme süresini daha kısa olarak belirleyebilmektedir.

Her ne kadar araç alımı için yapılacak olan kurallarda herhangi bir adaletsizlik olmasa da peşinat ödeyen müşteriler için yapılan kurallarda farklı bir uygulama söz konusu olabilmektedir. Bu uygulama sayesinde peşinat ödeyerek araç satın almak isteyen kişilerin ödeyecekleri taksit tutarları ve süreleri daha az ve kısa süreli olmaktadır.

Birikimoto’dan peşinatlı veya peşinatsız olarak araba satın almak için siz de biran önce şirketi arayarak şartları konuşabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.